Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.375
% 4.02
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.375
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Kripto Para Borsası Bitget, 2021’de Neler Yaşadı? 2022 Planları Ne?

Dünyaca ünlü türev ürünler borsası Bitget, 2021 yılında hem kendine hem de kripto para piyasasına önemli katkılarda bulundu. Bitget 2022 yılında neler beklenebileceğine dair birkaç ipucu sunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yılın son günlerinde 2021 yılına baktığımızda kripto para endüstrisi için çok önemli bir yılı geride bıraktık. Bitcoin ve Ethereum’un birden çok kez tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşması, NFT sanatının patlaması, DeFi’nin merkezi hükümetler ve geleneksel finans kurumları tarafından yaygın olarak benimsenmesi gibi birçok önemli gelişme yaşandı. Bitget gibi piyasaya izini bırakan dünyaca ünlü kripto para borsaları sayesinde 2021 yılında piyasalarda benzeri görülmemiş bir büyüme görüldü.

2021 Yılı Bitget İçin Nasıl Geçti?

Bitget’in dijital varlık işine dünya çapında ilgi arttı, türev borsaları arasında işlem hacmi olarak ilk 5’te yer aldı ve sektöre de çok önemli katkılarda bulundu. Bitget’in ortalama günlük vadeli işlem hacmi bir önceki yıla göre on kat daha yüksek ve toplam yıllık geliri 300 milyon ABD dolarını aştı. Küresel dijital finans piyasasında Bitget bir duayen olarak yerini aldı.

Ayrıca şirket 2021 yılı mart ayında Asya’nın en önde gelen merkeziyetsiz cüzdan firması Bitkeep’i satın aldı. Kullanıcılara daha iyi hizmet vermek için en önde gelen Cefi+Defi trading platformu haline geldi. Bu hareketle platformuna ayrı bir kullanıcı trafiği de katmış oldu.

Bitget bu ayın başlarında, yatırım şirketi Foresight Ventures’ı kurarak işleri daha da ileri götürdü. Foresight Ventures, Avalanche ve Arweave gibi saygın blok zincirleriyle resmi ortaklıklara ve Republic Realm gibi birçok küresel yatırım kurumuyla kapsamlı iş birliği yaptı. Portföyünde Matrixport, RSS3, REALY, COLONY, EVERPAY ve DEFINA gibi gelecek vaat eden projeler bulunmaktadır.

Düzenleyici uyumlu bir kripto para borsası olarak konumunu koruyan Bitget, küresel ayak izini genişletmek için Juventus’un ilk kol ortağı oldu, ayrıca önemli bir e-spor etkinliği olan PGL Stockholm 2021 gibi spordaki büyük isimlerle stratejik ortaklıklar kurdu. Önümüzdeki günlerde Bitget daha fazla sponsorluk anlaşması göreceğimiz sinyalini verdi.

Bitget’in 2022 Yılı İçin Planları

Bitget’in hedefi, benzersiz ve küresel olarak erişilebilir bir ticaret deneyimi sağlamak. Resmi raporlara göre Bitget, 2022’de Avrupa, Afrika ve Latin Amerika pazarlarında kullanıcı odaklı bir yaklaşımla genişlemeye devam edecek ve değerli ürünleri piyasaya sürmek, olası projeleri listelemek için inovasyon gücünü kullanacak. Bitget, 2021’de olağanüstü bir bağlılık ve liderlik sergiledi.

2022 yılına birkaç gün kala, Bitget her zamankinden daha güçlü görünüyor ve biz de onları nelerin beklediğini merakla bekliyoruz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir