Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.456
% 0.42
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.456
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Kripto Para Analisti Nicholas Merten’e göre Bitcoin (BTC), 200.000 Dolara Yükselebilir

Popüler kripto para analisti Nicholas Merten, Bitcoin için lider kripto paranın fiyatının dört katına çıkarak 200.000 dolara yükselmesini sağlayabilecek potansiyel bir fiyat yolu çiziyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yeni bir videoda, kripto kanalı DataDash, BTC’nin 2022’nin sonunda 200.000 dolara fırlayacağını söylüyor.

“Her seferinde yaklaşık bir yıl genişlediğimiz genişleyen döngü teorisiyle bunu görebiliriz. Bir önceki yıl süren ayı piyasamız var ve her döngüde buna yaklaşık 13 ila 11 ay ekliyoruz. Bunu burada da uygularsak, 12 ay daha eklersek, [önceki] ortalamaların ortasında buluşuruz. Burada daha sonra 2022’de 200.000 dolar gibi bir tür parabolik hedefe ulaşmak için iyi bir yol haritasında olduğumuzu görebiliriz.”

Merten’e göre, Bitcoin’in 200.000 dolara giden yörüngesi, birçok trader’ın gözden kaçırabileceği bir nokta ile geliyor. Gerçekten ivme kazanmadan önce, Bitcoin’in biraz daha acı çekmesi ve 30.000 dolar seviyesine yakın bir düzeltmeden geçmesi gerektiğini söylüyor.

“Bunu son birkaç kez gördük. Piyasada ralliler olduğunda, tüm zamanların en yüksek seviyelerini kırdığımızda, geniş bir zaman içinde daha da yükselmeliyiz.”

Bitcoin düzeltme yaşarsa, analist bunun benzeri görülmemiş bir şey olabileceğini tahmin ediyor. Merten’e göre, kripto yatırımcılarının önemli rallilerde nakit yerine Ethereum’a (ETH) geçme olasılığı da var.

“Bitcoin’in bu düzeltmesi sırasında önemli bir şey görebileceğimize inanıyoruz. Tarihte ilk kez, ETH bu değerleme likiditesinin çoğunu emmeye başlayabilir. Fiat’a sadece bir Bitcoin satışından ziyade, Ethereum karşılığında bir Bitcoin satışı görebiliriz. İnsanlar Bitcoin’den Ethereum’a geçiyor ve burada hakimiyette bunu görebiliyoruz, bunu ETH/BTC oranında görebiliyoruz, altcoin hakimiyetinin şubat ayından bu yana en yüksek seviyesinde olduğunu görebiliyoruz. Piyasalar için iyimser bir dönemdeyiz. Bu ayı piyasası faaliyeti değil…”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir