Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.961
% 0.93
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.961
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Kripto Para Analisti Michaël van de Poppe, Ethereum Rakibi Solana (SOL) için 2022 Görünümünü Açıkladı

Kripto para analisti ve trader Michaël van de Poppe, popüler altcoin Solana’nın (SOL) 2021’de patlayıcı bir yükseliş yaşadıktan sonra ne kadar yükseğe çıkabileceğini inceledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Poppe, akıllı sözleşme platformu Solana’nın (SOL) Ethereum platformunun yüksek işlem maliyetleri ve ölçeklenebilirlik sorunları gibi bazı sınırlamalarından yararlandığını söyledi. Kripto stratejisti, genel kripto piyasalarının 2022’ye doğru yükseliş eğiliminde olduğunu düşünüyor ve Solana 193 dolar bölgesini başarılı bir şekilde kırabilirse, altcoin önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerini geçebilir.

“Kişisel olarak izlediğim iki seviye, birkaç koşuda 410 dolar ve 650 dolar. Ancak, Bitcoin’in büyük bir çıkış yapacağı ve tüm kripto para piyasa değerinin büyük bir çıkış yapacağı kapsamlı bir boğa piyasasına sahip olduğumuzu hayal edin. Bu koşuyu yaptığımız, başka bir düzeltme yaptığımız ve ardından tüm boğa piyasası bitmeden bir kez daha koşmaya başladığımız bir zaman. Burada da Solana için aşırı bir ralli görebiliriz, bu da bizi doğru yere götürebilecek bir koşuyu sağlayabilir. Diyelim ki 1000 dolar veya 1500 doları bile vurabiliriz ve sonra bu boğa döngüsünün sonuna geliyoruz.”

Van de Poppe, yukarı yönlü fiyat tahmininde 600 dolarlık SOL’un mümkün olduğuna inansa da, SOL 1000 dolara ulaşmadan önce kripto pazarının 5 kata ulaşması gerektiğini söyledi.

Yazının yazıldığı sırada, Solana gün içinde %7.4’lük düşüşle 177 dolara geriledi. Beşinci sırada yer alan kripto para bu yıl %14515.2’lık bir yükseliş yaşadı.

Grafik gurusu, kripto para piyasasının genişlemeye devam etmesi halinde Solana’nın yükselmemesi için hiçbir neden olmadığını düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir