Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.452
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.452
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Kripto Para Analisti Justin Bennett’a Göre Bu Ethereum Rakibi Yakında Bir Ralliye Tanık Olabilir

Yakından takip edilen bir stratejist, genel olarak düşüşte olan kripto piyasasında fark yaratan bir Ethereum (ETH) rakibi için kilit fiyat seviyelerini açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Popüler analist Justin Bennett, Ethereum blok zincirinde merkezi olmayan uygulamaların geniş çapta benimsenmesini sağlamak için tasarlanmış bir ölçeklendirme çözümü olan Polygon (MATIC) hakkında derinlemesine bir inceleme yaptı.

Bennett, 2.70 doların MATIC için önemli bir engel olduğuna inanıyor ve bu engel aşılırsa altcoin’i tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseltebilir.

“MATIC önümüzdeki haftalarda 2,70 doların üzerine çıkarsa, burada bu kanalın tepesinde direnç bulması muhtemeldir. Bu ister yaklaşık 4,00 dolar, ister 4,70 dolar olsun, buradaki bu seviye, MATIC’in bu seviyeyi ne zaman test edeceğine bağlı. Piyasa simetriyi sever. Ve bu nedenle, bunun gibi eşit mesafeli kanallar çok iyi çalışıyor. MATIC 2,70 doların üzerine çıkarsa, bunun üzerinde bir günlük kapanış olursa, bu destek olur ve ardından direnç burada bu seviyede [yaklaşık 4 dolar] ve bu 4,70 dolarlık seviyenin üzerinde olacak. 2.70 doların üzerindeki günlük kapanışı bekleyin ve ardından bu kanalın zirvesini 4.00 ile 4.70 dolar arasında bir yerde hedefleyin.”

Yazının yazıldığı sırada MATIC biraz yükseldi ve fiyatı 2.60 dolar civarında yer alıyor. İki haftadan kısa bir süre önce, altcoin 1,75 dolar gibi düşük bir fiyattan işlem görüyordu. MATIC başına 4,00 dolarlık bir fiyat, bugünkü fiyattan %50’nin üzerinde bir artış anlamına gelir ve 4,70 dolarlık MATIC, %80’lik bir yükselişe işaret eder.

Bennett, önümüzdeki birkaç hafta içinde MATIC için birkaç olası senaryo düşündüğünü söyledi. Halihazırda tartışılan iyimser oyunun yanı sıra analist, yükseliş senaryosunu geçersiz kılacak olası bir senaryoyu da hesaba katıyor.

“Önümüzdeki birkaç gün içinde ya 2.70 doların üzerinde bir kapanış alırız, bu alanı desteğe çeviririz ve sonra bir hareket alırız… ve ardından bu alana geri dönebiliriz 2.60-2.70$]. Üçüncü senaryo, MATIC’in başarısızlığa uğraması ve çökmesi durumunda, tutulması gereken alan tam burada 1,70 dolar civarında olacak. 2,70 doların üzerindeki kırılmanın işe yaramasının tek nedeni, piyasanın daha yüksek ve daha yüksek dipler yapmasıdır.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir