Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$65.302
% 4.86
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 65.302
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Kripto Para Analisti Benjamin Cowen 2022 Polkadot (DOT) Beklentisini Açıkladı

Popüler kripto analisti Benjamin Cowen, 2022’nin yaklaşmasıyla birlikte çalışabilir blok zinciri Polkadot (DOT) için bazı gerçekçi beklentilerini açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yeni bir videosunda Cowen, bir altcoin olarak gücünü ölçmek için Ethereum çiftinde (DOT/ETH) Polkadot’a bakıyor. Cowen’e göre, DOT, yavaş yavaş kanayan birçok altcoin’in aksine, Ethereum’a karşı yukarı ve aşağı gidip geliyor.

“Elbette bakmamız ve yakından takip etmemiz gereken şey, DOT/ETH değerlemesi. Şimdi, iyi bir altcoinin temel testi, makro ölçekte, en azından Ethereum’a karşı bir osilatör olmasıdır. Ethereum’a karşı salınamazsa, o zaman ne anlamı var? Daha az ödül için daha fazla risk alıyorsunuz. Yani burada DOT’un aslında ETH’ye karşı bir osilatör olabileceğine dair hala umut var ama henüz bunu söylemek için çok erken.”

Analist, DOT’un fiyat performansının 2021’in başlarındaki kadar akılda kalıcı olmamasına rağmen, birlikte çalışabilirlik zincirinin nihayetinde uzun vadede bir yükseliş yapısı oluşturduğunu söylüyor. Cowen, tüm zamanların en yüksek seviyelerinin gelecek yılın ilk veya ikinci çeyreğinde gerçekçi bir şekilde kırılabileceğini söyledi.

“Son birkaç aydır DOT’un incelediğimiz diğer Layer-1’ler kadar iyi performans göstermediğini biliyoruz. Ama yine de, makro ölçekte, genellikle daha yüksek dipler olduğunu iddia ediyorum. Gerçekten, bu, 50 ila 60 dolar aralığına kadar yavaş bir yükseliş trendiyle doruğa ulaşıyor gibi görünüyor… Demek istediğim, Bitcoin nispeten yükselişte kalsa bile biraz zaman alabilir, umarım öyledir. DOT’un bu seviyelere geri dönmesi biraz zaman alabilir. 2022’nin ilk çeyreği veya ikinci çeyreğini hedefleniyor olabiliriz… Umarım DOT yükseliş trendinde kalır ve sonunda 2022’ye girerken tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktığını görebiliriz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir