Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.146
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.146
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Kripto Milyarderi Yeni Avını Açıkladı: Bu Altcoin!

Kripto milyarderi Mark Cuban’ın şirketi Fireside, altcoin projesi SKALE Network (SKL) ile ortaklaşa, kısmen kripto olarak verilecek 100 milyon dolarlık bir yaratıcı fonu başlatıyor.

Fireside, altcoin projesi SKALE Network ile ortaklık kuruyor

Falon Fatemi ve Coinmuhendisi.com haberlerinden de yakından tanıdığınız milyarder yatırımcı Mark Cuban tarafından kurulan ‘katılımcı eğlence platformu’ Fireside, Ethereum tabanlı altcoin projesi SKALE Network ile 100 milyon dolarlık bir ‘ekosistem fonu’ üzerinde ortaklık kuruyor.

Fireside’a göre, fondan sağlanan hibeler, hibenin amaçlarına ve yapısına göre SKALE tokenleri, Ethereum, USDC, Bitcoin ve itibari para birimi dahil ancak bunlarla sınırlı olmayacak şekilde, hem likit hem de kilitli olarak sağlanacak. Falon Fatemi, konuya ilişkin olarak şunları söylüyor:

Platform, içerik oluşturucuların bir ağ başlatmasına ve ardından hayranlarının yalnızca içerik oluşturma sürecinin bir parçası olmasına değil, aynı zamanda sahne arkasında olmalarına ve içeriğe erken erişim elde etmelerine ve nihayetinde geleceğin bu eğlence ağlarını geliştirmeye yardımcı olmanın bir parçası olacak.

Geçen yıl piyasaya sürülen ve Clubhouse ile erken karşılaştırmalar yapan Fireside, içerik oluşturucuların kayıt sırasında izleyici katılımını ve izleyicilerle etkileşim kurmasını da sağlıyor. Falon Fatemi, “Gösteriler canlı olarak kaydedilirken, seyircilerin kahkahalarını, alkışlarını, tepkilerini tam anlamıyla duyabilir ve ayrıca sahneye çıkıp şovda olabilirsiniz” diyor.

Fireside, ne yapmayı amaçlıyor?

Falon Fatemi, Fireside uygulamasını ve NFT’lere dayanan üyelik modelini anlatırken, NFT’lerden ve Blockchain’lerden hiçbir yerde bahsedilmediğini ve topluluk üyelerinin kripto veya Web3 hakkında herhangi bir bilgiye sahip olmaları gerekmediğine dikkat çekiyor. Fireside üyeliklerinden SKALE kurucu ortağı Jack O’Holleran, “Kaputun altında, Non Fungible Tolen’ler (NFT) var” diyor.

Falon Fatemi, Fireside’ın ayrıca, içeriğin Samsung TV ve Roku’ya benzer cihaz ve hizmetlerde dağıtılabilmesi için reklam destekli isteğe bağlı video (AVOD) hizmetleriyle ortaklıklar kurduğunu da belirtiyor. Jack O’Holleran, içerik oluşturma gücünün geleneksel olarak büyük stüdyolarda ve ağlarda merkezileştirildiğini ve o zamandan beri akış hizmetlerine geçtiğini belirtiyor ve şunları ekliyor:

Hollywood’daki yaratıcılarla, yapımcılarla, oyuncularla, animatörlerle konuşursanız, yaratıcı özgürlükleri ve istedikleri fikirler için finansman bulma yetenekleri kısıtlanır. Ve bence neyin yaratıldığına, kararı kimin verdiğine, kararı kimin finanse ettiğine dair bu yeni trendi görmek üzeresiniz. Ve Web3 bunu güçlendirmeye yardımcı oluyor ve Hollywood’daki bu yeni aracıyı atlatmaya gerçekten yardımcı oluyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir