Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.311
% 3.76
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.311
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Kripto Milyarderi Ethereum’u (ETH) Eleştirdi

Three Arrows Capital’den Su Zhu, Ethereum’dan vazgeçti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Three Arrows Capital CEO’su Su Zhu, Ethereum’u ve topluluğunu sert bir tweetle azarladı.

Kripto para milyarderi, yeni gelenler için ne kadar dışlayıcı olduğu fark etmesi nedeniyle en büyük ikinci kripto para birimini kesin olarak terk ettiğini söyledi. Zhu, Ethereum blok zincirindeki fahiş ücretler ve topluluk içindeki en etkili seslerin bazılarının bu sorunu çözme konusundaki isteksizliğinden bahsetti.

Son 24 saat içinde Zhu, Ether’i eleştiren çeşitli tweet’leri de retweetledi.

Bugün erken saatlerde, Three Arrows Capital ile ilişkili bir Ethereum adresi, FTX borsasına yaklaşık 77 milyon dolar değerinde ETH gönderdi. Kasım ayının başlarında, Three Arrows Capital (3AC), “Ethereum killer” olarak adlandırılan Avalanche’ın gelişimini teşvik etmek olan yeni bir fon olan Blizzard’ın yatırımcılarından biri olarak ilan edildi.

Daha önce bildirildiği üzere, AVAX fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Solana, Cardano ve Binance Smart Chain ile birlikte Avalanche, Ethereum’un blok zincirinin yaygın olarak benimsenmesinin önündeki en büyük engel olmaya devam eden yüksek ücretlerinden yararlandı.

Liseden sınıf arkadaşı Kyle Davies ile birlikte 3AC’ye başlayan Zhu, dünyanın en büyük kripto para sahipleri arasında yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir