Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.741
% 0.99
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.741
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Kripto Milyarderi Cardano, SHIB Değil: Bu Altcoin’i Seçti!

Galaxy Digital Investments’ın CEO’su Mike Novogratz, 5 Mayıs’ta Terra’yı (LUNA) anlatan bir dövme yaptırmasıyla gündeme gelmişti. Cardano (ADA) mucidi Charles Hoskinson ise bu duruma tepki gösterdi ve Terra’nın neden risk sermayedarları (VC) tarafından daha çok sevildiğini anlamadığını söyledi. İşte detaylar…

Mike Novogratz, LUNA dövmesiyle gündeme geldi

Kripto para milyarderi olarak tanınan Mike Novogratz, Terra’yı (LUNA) favorilerinden biri olarak seçmiş gibi görünüyor. Çünkü dövme yaptırmak gibi geri döndürülemez bir faaliyette bulundu. Elbette, LUNA’nın “ay” anlamına da işaret edilmiş olabilir.  Novogratz’ın dövme tweet’ine cevap veren Hoskinson, VC’lerin ve kripto medya kuruluşlarının neden Cardano’ya diğer altcoinler kadar sevgi göstermediğini merak ediyor.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, popüler Blockchain ağında risk sermayedarları (VC’ler) ve kripto para medya kuruluşları tarafından yıllar boyunca uygulanan sert muameleden yakındı. Hoskinson, Blockchain’in 2017’deki başlangıcından bu yana Cardano ağının VC’lerden ve medya kuruluşlarından aldığı destek eksikliği konusundaki hayal kırıklığını dile getirmek adına bir tweet attı. Cardano mucidinin yorumları, Galaxy Digital Investments CEO’su Mike Novogratz’ın 5 Mayıs 2022’de Terra (LUNA) kripto para birimini tasvir eden kolunun dövmesini paylaşmasından bir haftadan kısa bir süre sonra geldi.

Cardano kurucusu Hoskinson’ın tepkisi olumsuz oldu

Hoskinson başlangıçta gelişmeyi umursamadı. LUNA’nın yatırımcıların projeye olan güven eksikliği nedeniyle değerinin önemli bir yüzdesini kaybettiğine dair takip eden trend raporlarına tepki vermesi yaklaşık bir hafta sürdü. Hoskinson, bugün erken saatlerde Novogratz’ın tweet’inden alıntı yaparak şunları söyledi:

VC’lerin ve kripto medyanın neden bazı alternatifleri sevdiğini ve Cardano’dan neden nefret ettiğini hep merak etmişimdir. Bir türlü anlayamıyorum…

Charles’ın yorumları, LUNA’nın değerinin son 24 saat içinde 69 dolardan 24 dolara düştüğünü görmesiyle geldi. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, LUNA büyük borsalarda 34 dolar civarında işlem görüyor ve geçen gün yüzde 52.4’lük bir düşüş trendini temsil ediyor. Terra (Luna), stablecoin’i UST’nin 1 dolarlık sabitini kaybedip 0,66 dolara kadar düşmesinin ardından paniğe neden olarak ve yatırımcılara ciddi kayıplar yaşattıktan sonra ciddi bir kayıp yaşadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir