Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.890
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.890
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Kripto Milyarderi: Bitcoin Yıl Boyunca Bu Seviyelerde Gezinecek!

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin (BTC)’in önümüzdeki beş yılda on kat artabileceğini tahmin ediyor. CEO Bitcoin’de 30.000-50.000 dolara dikkat çekerken beş yılda 500.000 doların görülebileceğini belirtiyor. İşte detaylar…

Mike Novogratz, Bitcoin tahminini verdi

Galaxy Digital CEO’su ​​Novogratz, Bitcoin’in bu yılın geri kalanında değişik seviyelerden işlem görebileceğini, ancak piyasa değeri ile en büyük kripto para biriminin benimsenmesi arttıkça beş yıl içinde altı haneli bir fiyata ulaşacağını söyledi. Ancak yıl boyunca 30.000-50.000 dolar aralığında gezinebileceğimizi belirten Novogratz, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Bütün yıl, Bitcoin’de 30.000 – 50.000 dolar aralığında olacağımızı düşünüyorum. Aşağı yönlü değil, yukarı yönlü ve riskli. Ama bence beş yıl sonra Bitcoin 500.000 doları görmezse benimseme döngüsünde yanılmış olurum.

Kripto paralar, viral hale geliyor

Ayrıca Galaxy Digital CEO’su, 2021’de Bitcoin’in benimsenmesinin 1990’larda internet teknolojisinden daha hızlı gerçekleştiğini söylüyor. Benimseme döngüsünün hızlanmasıyla kripto paraların ve Bitcoin’in her yerde viral hale geldiğinden bahsediyor. Coinmühendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Bitcoin ve beraberinde diğer kripto para birimleri, geçtiğimiz yıl rekorlar kırarak oldukça popüler hale gelmişti. Birçok fonun Bitcoin’i sepetlerine aktardığını belirtiyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Hızlanan bir benimseme döngüsü görüyoruz. Bitcoin geçen yıl çok daha hızlı büyüdü. Kripto, internetin 90’larda en iyi yıllarında yaptığından daha fazla büyüdü. Bitcoin’in her yerde viral hale geldiğini görüyorum. Orta Doğu’daysa veya Amerika Birleşik Devletleri’ndeki emeklilik fonlarının hepsinin alana katılmaya hazır olduğunu biliyorsunuz.

Novogratz ayrıca ABD ve müttefiklerinin Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinin ardından Rus merkez bankasının varlıklarını dondurma kararının Bitcoin ve diğer dijital varlıklara fayda sağlayacağını söylüyor. İnsanların rezerv para birimlerinin ne olduğunu sorguladığını belirterek “Sanırım bilinmeyen bir dünyaya giriyoruz, burada insanlar ‘rezerv para birimi nedir?’ diye soruyor” ifadelerini kullanıyor. Doların tek rezerv para birimi olmayacağını, karmaşık varlıkların rezerv olarak görülebileceğini belirtiyor. Bunların bir parçasının kesinlikle altın ve dijital varlıklar olarak görülebileceğini belirtiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir