Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.802
% 2.68
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.802
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Kripto hedge fonu Three Arrows Capital tasfiye sürecine girdi

Investing.com – İngiliz Virgin Adaları’ndan gelen mahkeme kararı, Singapur merkezli Three Arrows Capital’ın tasfiye edilmesini hükmetti.

Sky News haberine göre Kripto para hedge fonu Three Arrows Capital (3AC), kripto para endüstrisini sarsmaya devam eden krizin ortasında tasfiye sürecine girmiş oldu. Servis edilen habere göre Su Zhu ve Kyle Davies tarafından kurulan Singapur merkezli şirket için İngiliz Virgin Adaları’ndaki hissedarlarının başvurusu üzerine tasfiye kararı alındı.

Voyager Digital’in temerrüt bildirimi sonrası diğer alacaklılar hareket geçti

Piyasada yapılan yorumlar arasında tasfiye işleminin kripto sektörü için krizi daha da derinleştireceğine yönelik endişeler bulunuyor. Bu sıcak gelişme öncesi dün Voyager Digital, 3AC’deki alacakları için temerrüt bildiriminde bulunduğunu ve yasal süreç için çalışmaların başladığını bildirmişti. Bu arada Voyager Digital’in 3AC’deki alacak toplamının 174 milyon dolar civarında olduğu söyleniyor.

Bunun üzerine bugün Virgin Adaları’ndaki alacaklıların da hızlı bir şekilde hareket edip kripto şirketi için tasfiye kararı aldıkları görülüyor. Diğer yandan Three Arrows Capital yetkilileri, ay başından bu yana devamlı şekilde iletişim halinde kalarak kurtarma planları üzerine yoğun çabalar harcadılar. Ancak kripto para endüstrisindeki olumsuz ortamın ay boyunca devam etmesi, şirketin likidite krizini aşamamasına yol açtı.

Bu süreçte finansal yapısı güçlü kalan bazı kripto şirketleri, sektörde istikrar ortamını yeniden tesis etmek için zor durumda olan birkaç kripto şirketine kredi tesis etti, ancak 3AC ve Celsius’un kurtarılamayacak büyüklükte bir borç yüküne sahip olduğu iletildi.

İngiliz Virgin Adaları’ndan çıkan tasfiye kararı sonrası, henüz Three Arrows Capital yetkilileri bir açıklamada bulunmadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir