Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.834
% 5.26
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.834
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Kripto Firması Block “Fortune 500” Listesinde

Kripto para firması Block bu yıl sektörde yaşanan dalgalanmalara rağmen Fortune 500 kazananlar listesine girmeyi başardı.

Bu yılki kripto para piyasası çöküşü birçok firmaya ciddi ölçülerde zarar verdi. Firmaların çoğunluğu değerlemelerde ve gelirde düşüş yaşarken bazıları ise iflasın eşiğinden döndü. Bununla beraber kimi kripto varlıklar piyasada olası iyileştirmeleri beklerken bu türbülans ortamında teknolojik gelişmelere devam ediyor. Buna örnek olarak ödeme platformu olan Block Inc., 2022 Forbes 500 listesinde en çok kazananlardan biri olarak karşımıza çıktı.

Bitcoin (BTC) Fiyat Düşüşü Block’u Engelleyemedi

Forbes 500 listesinde karşımıza 208. sırada çıkan Block Inc. 115 sıra artışı kaydetti. İlginç olarak Block gelir olarak yüzde 86 artış kaydederken yüzde 22’lik kar düşüşü yaşadı. Ancak, kar ve artışların geçen yılın aynı dönemine göre belirlendiğini unutmamak gerek.

Block karının büyük kısmını Bitcoin ile olan ödemelerden yaptığı için Bitcoin’in negatif seyri karını etkiledi fakat engellemedi. Bu durumu piyasanın içinde bulunduğu belirsiz duruma” bağlayan Block kurucusu Jack Dorsey, açıklamasında şunlara yer verdi:

“Bitcoin gelirindeki ve brüt kardaki yıldan yıla düşüş, ilk olarak tüketici talebinden ve Bitcoin’in fiyat düşüşünden kaynaklandı. Çeyrek boyunca Bitcoin’in volatil olması ve kripto varlıklardaki belirsizlik ortamı bu durumu tetikledi.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir