Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.535
% 0.30
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.535
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Kripto Borsası Zipmex, SEC’in Radarında

Zipmex

Kripto para borsası Zipmex, Tayland Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yürütülen ve yerel kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle açılan yeni bir soruşturmanın merkezinde yer alıyor.

Kripto ekosistemi gelişmeye devam ettikçe ülkelerin mevcut piyasa ve mali düzenleyicilerin radarına girmeye devam ediyor. 2022 yılı içinde yaşanan iflaslar ve kripto para yatırımcıların uğradığı zararlar nedeniyle bir çok ülkenin mali düzenleyicisi kripto ekosistemini incelemeye ve gerekirse soruşturma açmaya başlamıştı.

Bloomberg tarafından yayınlanan bir rapora göre yerel makamların, dijital varlık hizmet sağlayıcılarının iş kurallarını ihlal edebileceğine inandıkları faaliyetlerini araştırdıklarını ortaya koydu. Bu, belirli dijital varlık ürünlerinin tekliflerini de içeriyor.

Tayland SEC’e göre Zipmex’in Tayland’da “izinsiz dijital varlık fonu yöneticisi” olarak faaliyet gösterip göstermediğini açıklığa kavuşturmak için 12 Ocak’a kadar süresi var. Eğer doğruysa, firmanın ülkede iş yapmadan önce bir izin alması gerekirdi.

Zipmex şu anda Thoresen Thai Agencies PCL’nin bir yan kuruluşu olan V Ventures tarafından yaklaşık 100 milyon $ karşılığında satın alınma sürecinde.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir