Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.234
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.234
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Kripto Bankası Juno, Müşterilerine Çağrıda Bulundu

Juno

Kripto bankacılık firması Juno, Çarşamba sabahı attığı bir tweet’e göre, müşteri fonlarını yeni bir emanetçiye taşımak için çalışırken müşterilerine dijital varlıklarını kendi kendilerine saklamalarını veya nakit karşılığında satmalarını tavsiye etti.

Juno CEO’su ve kurucu ortağı Varun Deshpande, kararın Juno’nun mevcut saklama kuruluşu Wyre’ın önümüzdeki haftalarda faaliyetlerini sonlandırmaya hazırlanmasıyla alındığını söyledi.

Deshpande verdiği demeçte, “Saklama kuruluşlarını değiştiriyoruz çünkü Wyre’ın küçülebileceği ya da kapanabileceği göz önüne alındığında potansiyel sorunlar bekliyoruz” dedi.

Juno’nun ekibi, henüz tanımlamadığı yeni bir emanetçiyle çalışmaya başladı bile. Deshpande’ye göre, müşterilerin fonlarının Wyre’den yeni emanetçiye taşınması önümüzdeki haftalarda tamamlanacak.

Bir zamanlar 1,5 milyar dolar değer biçilen Wyre, son aylarda önemli sıkıntılar yaşadı. Eylül ayında, tek tıkla ödeme şirketi Bolt şirketle yaptığı satın alma anlaşmasından vazgeçti. Ardından, Aralık ayında Axios, Wyre’nin çalışanlarına Ocak ayında tasfiye edeceğini ve tekliflerini sonlandıracağını söylediğini bildirdi.

Geçtiğimiz yıl Kripto dijital bankacılık firması Juno, ürün ve operasyonlarını genişletmek ve ilk tokenize sadakat programını başlatmak için A Serisi finansman turunda 18 milyon dolar topladı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir