Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.709
% 1.86
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.709
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Kripto Analistine Göre Bitcoin, Tarihsel Olarak Parabolik Fiyat Rallilerine Yol Açan Bir Durumun Eşiğinde

Bir kripto analisti, Bitcoin’in (BTC) geçmiş rallileri yansıttığını ve büyük kazanımlar elde etmenin eşiğinde olabileceğini düşünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Popüler analist TechDev, BTC’nin mevcut tekniklerinin, lider kripto para biriminin 64.000 dolara fırlamadan önce 20.000 doların altında konsolide olduğu 2020’nin sonlarındaki yapısına benzediğini söylüyor.

“Bu döngüde son kez, BTC haftalık ATH’yi (tüm zamanların en yüksek seviyesi) kırmaya çalıştı… Yukarı yönde güçlü bir kırılmadan önce Stoch RSI [stokastik bağıl güç endeksi] maksimuma çıkarılarak 3-4 hafta boyunca aşağıda konsolide edildi. Rahatlatıcı olsa da düşüş kafa karıştırıcı.”

RSI’lar fiyat hareketlerindeki değişimin hızını ve oranını ölçerken, stokastik RSI bu tür verileri belirli bir süre boyunca değerlendirir.

Analist daha sonra 2013, 2017 ve 2021’deki Bitcoin grafiklerini karşılaştırıyor. TechDev’e göre, Bitcoin şu anda tarihsel olarak önemli bir seviye olan 1.618 Fibonacci uzatma seviyesinin üzerinde ilerliyor. 2013 ve 2017 boğa döngüleri sırasında, Bitcoin 1.618 Fibonacci alanını çıkardıktan sonra parabolik rallileri ateşledi.

Son olarak, TechDev, ne zaman düşüş olacağını düşüneceğini belirtmek için dört BTC boğa koşusunda dört ayrı iki haftalık göstergeyi vurguladı.

“Bu 2 haftalık göstergeler kritik bölgelerine yaklaştıkça BTC’de düşüş göreceksiniz.”

RVI, göreceli güç endeksi anlamına gelir ve belirli bir varlıkla ilgili son kanaat düzeyini ölçer. Gösterge (VI), yeni bir trendin başlangıcını veya mevcut bir trend içindeki momentumu değerlendirir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir