Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.795
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.795
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Kraken, Yıl Sonu Bitcoin Fiyat Hedefini Yineledi

Önde gelen kripto varlık platformlarından Kraken, Bitcoin hakkındaki fiyat tahminlerini açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

ABD merkezli Kraken “Ekim 2021 Piyasa Özeti ve Görünümü” başlıklı raporda Bitcoin hakkında bir fiyat tahmininde bulundu. Platforma göre eğer Bitcoin önceki hareketlerini tekrar ederse 2021’in sonundan önce 96.355 dolara hatta daha da fazlasına ulaşabilir. Raporda konu hakkında şu ifadeler yer aldı:

“BTC’nin 2017’nin dördüncü çeyrek ayak izlerini takip etmeye devam ettiğini varsayarsak, ay sonuna kadar daha da yükselmesini bekleyebiliriz. Bazı bağlamlarda, 2021’in 4. çeyreğinde %220’lik bir getiri, BTC için 96.355 dolarlık bir fiyat anlamına gelir.”

Platform kripto para alanındaki gelişmeleri de özetledi Bitcoin’e kurumsal fon akışlarından artışa dikkat çekti. Kraken, trendin devam etmesi durumunda varlığın gelecekte en iyi performans gösteren varlık olmaya devam edeceğini düşünüyor. Ayrıca Ethereum’un bu istatistiklerde önemli ölçüde geride kaldığını belirtti:

“BTC ve ETH yatırım ürünlerine kurumsal fon akışlarına baktığımızda, BTC’nin Ekim ayında tarihi net sermaye girişi gördüğünü, ETH’nin ise ay boyunca neredeyse hiç net giriş görmediğini görüyoruz.”

Kraken, iki popüler teknik gösterge olan Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Bollinger Bantları’na dayanan iki ayrı fiyat tahmini verdi. Bu iki tahminde de Bitcoin’in son çeyrekte 100.000 dolar seviyesini aşacağı belirtildi.

Blockstream’in CEO’su Adam Back, Skybridge Capital’in CEO’su Anthony Scaramucci ve ünlü analist PlanB de Bitcoin’in yıl sonuna kadar 100.000 dolarlık fiyat hedefine ulaşacağını düşünen isimler arasında yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir