Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.702
% 2.07
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.702
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Kraken, Token Destekli Krediler Sunan Bir NFT Pazar Yeri Geliştiriyor

Önde gelen kripto varlık alım satım platformlardan biri olan Kraken, token destekli krediler sunan bir NFT pazar yeri geliştireceğini söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kraken’ın kurucusu ve CEO’su Jesse Powell, Bloomberg News’e bir röportaj verdi. Röportajda platformun, kullanıcıların tokenlerı teminat olarak kullanarak kredi düzenleyebilecekleri bir NFT pazar yeri geliştirdiklerini aktardı. Platform şimdi, kullanıcıların kredi için teminat olarak kullanılmak üzere platforma gönderdiği NFT’lerin tasfiye değerinin nasıl belirlenebileceği hakkında çalışmalar yürütüyor.

Kraken bu hamlesiyle, bir NFT pazar yeri geliştiren veya geliştirme planlarını açıklayan diğer büyük kripto varlık alım satım platformları olan Coinbase ve FTX’e katılıyor.

Diğer taraftan platformun bu hamlesi bir ilki temsil etmiyor. DeFi projesi NFTfi ve kripto borç verme platformu Nexo da NFT destekli krediler sunuyor. Ancak Kraken, bunu deneyen en büyük kripto varlık platformu olmasıyla öne çıkıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir