Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.922
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.922
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Kraken, Shiba Inu’yu (SHIB) Listeleme Konusunda İpucu Verdi

Kraken’in ürün lideri, Shiba Inu topluluğunu bir kez daha heyecanlandırdı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kraken’in ürün lideri Brian Hoffman, Shiba Inu cinsi köpekli paylaşımıyla toplulukta heyecana neden oldu. Hoffman, önümüzdeki hafta hakkında “iyi hissettiğini” tweetleyerek bilgisayar başında yazı yazan bir Shiba Inu’yı gösteren GIF paylaştı.

Kraken 2 Kasım’da meme kripto parayı listeleyeceğini duyurmuş fakat daha sonra bu sözünü geri alarak topluluğun da tepkisi çekmişti. Kraken, şu açıklamayı yapmıştı:

“Biz sadece, çok kapsamlı olan listeleme kaydı inceleme sürecimizde ilerlerken yapmamız gereken daha çok iş olduğunu söyledik. Topluluk katılımı bu sürecin yalnızca bir parçasıdır.”

Topluluk, önde gelen kripto borsalarından biri olan Kraken’i bu hareketiyle etkileşimini arttırma amacında olmakla suçladı. Fakat şimdi Hoffman’ın paylaşımıyla beraber umutlar yeniden yeşerdi.

Gemini SHIB’i Listeledi

Daha önce bildirildiği üzere, Cameron ve Tyler Winklevoss’un sahibi olduğu kripto borsası Gemini, Shiba Inu’yu listeledi . Shiba Inu, yazının yazıldığı sırada CoinGecko verilerine göre 0,00005277 dolardan işlem görüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir