Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.281
% 0.47
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.281
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Kraken CEO’su, Yüklü Bitcoin Alacağı Seviyeyi Duyurdu!

Kraken’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Jesse Powell, geçen yılın Temmuz ayında parasının yarısı ile Bitcoin satın almıştı. Bitcoin fiyatı 20.000 doların altına düşerse, bunun üzerine “yüklü alım” yapacağına söz veriyor.

Jesse Powell, Bitcoin fiyatında 20.000 doları bekliyor

Kripto para piyasasının ve Bitcoin’in çöküşüne rağmen, Kraken’in CEO’su Jesse Powell tamamen kaygısız görünüyor. Temmuz 2021’de BTC fiyatı 30.000 dolar civarındayken, mevcut servetinin yarısını kripto paralara yatırdığını bir tweet ile paylaşmıştı. Son düşüşte herhangi bir satış yaptığını söylüyor. Buna ek olarak, değeri 20.000 doların altına düşerse tüm parasıyla Bitcoin satın alacağına söz veriyor. Kraken CEO’su, volatilitenin arttığı zamanlarda yatırımlarında tutunamayan insanlara, oraya daha hızlı ulaşabilmeleri için onları satmalarını tavsiye etti. 10 Mayıs’ta Twitter’da şunları yazdı:

Temmuz ayında 30 bin dolardan BTC satın almak için mevcut sermayemin yarısını harcadım. Hala tutuyorum. Kendime tüm paramla yatırım yapmak için 20 bin doları görmem gerektiğini söyledim.

Kraken CEO’su, 40 bin dolar altını satın alma fırsatı olarak görüyor

2021’in sonlarında Kraken CEO’su, 40.000 dolardan daha az bir değere sahipse insanların Bitcoin’e yatırım yapması gerektiğini söyledi. Bununla birlikte, BTC’nin fiyatı o sırada 50.000 dolar civarında olduğunu belirtmekte fayda var. Yatırımcılara tavsiyesi doğrultusunda ABD dolarının “sıfır” olacağını savundu. Powell ayrıca, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinden kısa bir süre sonra Bitcoin’e bir kez daha değindi. Ardından Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov, kripto para borsalarından Rus tabanlı kullanıcıları platformlarından yasaklamalarını istedi.

Powell, “bu talebin gerekçesini” anladığını söyledi, ancak Kraken, yasal bir zorunluluk olmaksızın belirli bir müşteri grubu için hizmetlerini engelleyemez. Bitcoin’i “özgürlükçü değerlerin somutlaşmışı” olarak tanımladı ve bu nedenle herkes tarafından ele alınmasına izin verilmelidir. Ayrıca, Rusya’daki birçok kripto sahibinin muhtemelen Putin rejimine ve Ukrayna’daki savaşa karşı olduğunu savundu.

Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, Bitcoin fiyatı geçen haftadan bu yana yaklaşık %20 değer kaybederek 31,200 dolara ulaştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir