Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.248
% 3.59
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.248
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Kolombiya Bankası, Gemini Ortaklığıyla Müşterilerine Bitcoin (BTC) Hizmeti Sunacak

Kolombiya’nın en büyük bankası Bancolombia, Gemini ortaklığıyla müşterilerine Bitcoin (BTC) alım satımı yapma olanağı sunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Banka bugün yaptığı açıklamada, kripto varlık işlem platformu Gemini’nin yakında Kolombiya’nın en büyük bankası Bancolombia’nın müşterileri için Bitcoin ticareti sunacağını söyledi. Yapılan bu ortaklık, devlet destekli bir pilot programının parçası olacak.

Gemini’nin strateji ve kurumsal gelişim müdürü Cynthia del Pozo García konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Ortaklık, Gemini’nin Latin Amerika’daki stratejik genişlemesinin adımlarından bir tanesi. Kolombiya kripto ekosistemi ile aktif bir biçimde çalışmayı ve Kolombiyalıların finansal hayatlarını kontrol altına almalarını sağlamaya yarayacak olan kripto ürünlerini desteklemeyi dört gözle bekliyoruz”

Kolombiya hükümeti, kripto hizmetlerini vatandaşlarına daha basit bir biçimde getirebilmek için ülkenin mali düzenleyicisi Superintendencia Financiera de Colombia ile bir yıllık pilot uygulamayı başlattı.

Del Pozo García, “Kriptoya erişimi dünya çapında genişletmeye kararlıyız” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version