Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.787
% 2.38
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.787
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Kodi Nedir? KODI Coin Ne İşe Yarar?

Kodi nedir? Kodi (KODI), kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunmayı amaçlayan bir kripto para birimidir. Bu makalede Kodi nedir, ne sunar. KODI coin nedir, ne işe yarar, nasıl alınır gibi yatırımcıların merak ettiği soruların yanıtlarına erişebilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak, sizin için hazırladık.

Kodi nedir? Ne işe yarar?

Kodi, ilk kripto para birimi tabanlı eğlence ağıdır. Kodi, bir yan işletme olacak olan “PITCH” olarak bilinen tek duraklı bir Reklam/Pazarlama Ajansı işletiyor. Ayrıca her iki kuruluş da doğrudan KODI token sahiplerine fayda sağlayan bir kullanım durumuna odaklanacak.

KODI coin nedir?

Kodi Coin, sözleşmeden kaynaklanan teknik zorluklar yaşadı. Maalesef iyi sonuç vermeyen Kodiak adlı bir tokeninin tanıtım girişiminden doğdu.

Kararsız kalan şirket, sorunları çözmeye devam etti, hızla markasını değiştirdi. Bu sefer Kodi Coin (KODI) adı altında kripto parasını yeniden piyasaya sürdü.

Kripto para, Binance’de ücret ödemek ve ticaret yapmak için kullanılan Binance Coin (BNB) ödülleri sağlayarak uzun vadeli varlıkları teşvik ediyor.

Kodi nasıl çalışır?

Kodi Coin (KODI), eğlence ağı aracılığıyla benzersiz bir deneyim sunar. Buna göre eğlence alanı, yatırımcılara ödüller kazanmak, diğer kullanıcılarla sosyalleşmek ve yatırım yapar. Bununla birlikte öğrenmek ve kripto para birimi projelerine aşina olmaya sağlar.

Şirket ayrıca yan şirket olarak Pitch adında bir pazarlama ajansına sahip olmayı planlıyor. Bu lansman, projeye ilk reklam ajansını vererek BSC ağındaki önemli bir boşluğu dolduracak. Platformlarını yatırımcıların kripto para birimine yatırım yapmaları için güvenli bir yer haline getirmeyi amaçlıyor.

Pitch, kripto alanı dışında kademeli olarak bir isim yaptı. Öncesinde kripto para birimi pazarlama çözümleri sağlayarak başlayacak. Tamamı kendi bünyesinde üretilecek olan video ve ses hizmetlerinin yanı sıra afiş ve reklamlar sunacak.

KODI coin nasıl alınır?

Kodi, işlem hacmi geniş birçok kripto para borsasında işlem görüyor. KODI coin şu anda LBank, PancakeSwap (V2) gibi borsalar tarafından listelenmekte. Tokeni satın almak için bu borsalardan birine üye olmak ve kimliği doğrulamak gerekiyor. Hesaplarını eksiksiz bir şekilde oluşturan yatırımcılar, cüzdanlarına para yatırarak KODI coin satın alabiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir