Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.522
% 1.99
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.522
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Knightlands Nedir?

Knightlands Nedir?

Knightlands , merkezi olmayan oyun alanına yaratıcı oyun ve fayda sağlarken eski tarayıcı oyunlarının nostaljisini geri getirme vizyonuyla kurulmuş çok zincirli bir RPG’dir. Entegre blockchain teknolojisine sahip çevrimiçi tarayıcı rol yapma oyununda güçlenmek ve grup baskınlarına katılmaktan, haftalık Turnuvalara kadar ödül kazanmak için Görevler/Denemeler gibi çeşitli oyun modlarına sahip kapsamlı bir işleyişe sahip bir oyun ortamıdır.

Knightlands Ekibi, GameFi dünyasının genç olduğunu ve dolayısıyla sürekli geliştiğini herkes gibi biliyor. Bu nedenle, Knightlands’in GameFi oyuncuları ile geleneksel oyuncular arasında başarılı bir köprü olabilmesi için, oyunu her iki tür oyuncunun ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde sürekli olarak güncelleyerek ve geliştirerek oyun deneyimini arttırmaya yönelik adımlar atıyor. Önümüzdeki dönemde PvP, Guild Wars ve çok daha fazla oynanış biçimi göreceğimiz oyunda çok farklı oyun modları da eklenerek oyunun ekosistemini her türlü oyun stil ve modunda ön plana çıkarmaya odaklanıyor…

Off-Chain Oynanış

Oyuncularının sorunsuz ve keyifli bir oyun deneyim yaşamalarını sağlamak için Knightlands oyununu zincir dışı yapmaya karar vermişler. Bu aynı zamanda topluluğun yaptıkları her eylem için yüksek işlem ücretleri ödemek zorunda kalmadan oyunun keyfini çıkarmasına olanak tanır!

NFT’ler ne olacak?

Knightlands gelecekte, oyuncular için çeşitli NFT’leri basarak, evcil hayvan sistemini dahil etmesiyle, evcil hayvan yetiştirmek ve satın almak için $KL Token’i kullanarak NFT’ler yaratabilecekler!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir