Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.724
% 4.92
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.724
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

KKTC’nin Yerli Otomobili Bu Metaverse Coin’e Giriyor!

Prof. Dr. İrfan Suat Günsel tarafından KKTC’de geliştirilen elektrikli otomobil markası GÜNSEL, metaverse coin projelerinden Decentraland’de (MANA) açacağı Showroom’u ile iki teknolojik atılımı birleştiriyor.

Metaverse coin projeleri test sürüşlerinde kullanılacak

Henüz gelişim aşamasında olsa da, Web 3.0 ve fiziksel dünyanın işbirliği yatırımcıları ve kullanıcıları heyecanlandırıyor. Bu alandaki çalışmalara başarılı bir örnekte, Prof. Dr. Suat Günsel tarafından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde geliştirilen elektrikli otomobil markası GÜNSEL’in Decentraland’de satın aldığı arsa üzerinde ilk Showroom’unu gerçekleştirecek olması. Şirket, Decentraland’de açacağı Showroom’da seri üretim öncesinde ilk modeli olan B9 ve ikinci modeli J9’u tanıtmayı amaçlıyor. Ayrıca, “GÜNSEL Etkileşim Merkezi” kurarak sanal test sürüşleri planlanıyor.

GÜNSEL otomobil şirketinin kurucusu Prof. Dr. İrfan Suat Günsel, metaverse’lerin geleceği hakkında şunları paylaşıyor:

Dünyanın gelecek 50 yılını şekillendirecek teknolojik gelişmelerden biri de hiç kuşkusuz metaverse. Bu alanın en önemli platformlarından Decentraland’de yer alacak GÜNSEL Showroom’u ile biz de, her geçen gün genişleyen bu evrende yerimizi almış olduk. Metaverse evrenleri, sınırları ortadan kaldırarak, gerçek hayatta dünyanın bir ucunda olsanız da, geliştirdiğiniz ürünü ve teknolojiyi dünyanın her yerinde aynı anda kullanıcılarla buluşturma olanağı sağlıyor. Markamızı sanal gerçeklik evrenleri üzerinden dünyanın her yerinde potansiyel kullanıcılarımızla buluşturacağız.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir