Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.703
% 0.48
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.703
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti, “Yeni Medyada Metaverse” konusunu tartışacak

Perşembe akşamı saat 18.00’de Kıbrıs Türk Gazeteciler Sendikasında düzenlenecek Metaverse konulu etkinlikte “yeni medya” tartışılacak.

Etkinlikte, artan dijitalleşme ve Metaverse teknolojisinin getirdiği farklılıkların, gazetecilik ve medyadaki dönüşüme etkisi konuşulacak.

Akademisyenler Konuşma Yapacak Gazeteciler Sendikasından elde edilen bilgilere göre, Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD) İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Çağdaş Öğüç, yeni medya ve dijitalleşme konularında konuşacak.

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özen Çatal, gazeteciliğin Metaverse ortamında nasıl şekillenmeye başlayacağına yönelik yeniliklerden söz edecek.

Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti etkinlikte, haber yazılarında yaygın hatalar, medyada dönüşüm ve gazetecilik başlıklı konulara da değinecek.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir