Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.395
% 1.58
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.395
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Kerimcan Durmaz NFT Dünyasında Yerini Aldı

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, NFT dünyasında yerini aldı ve BIANCA isimli koleksiyonunun satışa sunulduğunu duyurdu.

Kerimcan Durmaz’ın NFT koleksiyonu özel fotoğrafların yer aldığı toplamda 250 parçalık bir albümden oluşuyor. Web sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Her biri özenle çizilmiş bu resimlerden yalnızca 1 tanesinin içinde çizime ait orijinal fotoğraf var ve sadece sana ait olacak. Special Edition olan bu fotoğrafa eriştiğin anda ise Kerimcan’ın Youtube videolarından birinde konuk olma şansını elde etmiş olacaksın! Ama üzülme, özel ve tek olan bu versiyona sahip olamasan da, NFT’lerden satın almış ve çekilişle seçilecek ilk 10 kişi ‘Peşimde makeup kapsül koleksiyon’ hediyesi kazanırken, bir diğer 10 kişi ise Kerimcan’ın konser için bulunduğu şehirde 2 kişilik ücretsiz giriş hakkı elde etmiş olacak.”

Kerimcan Durmaz’ın NFT koleksiyonundan bir parça satın alabilmek için en az 0.11 ETH miktarında bakiyeye ihtiyaç olduğu duyuruldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir