Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.582
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

KCS Nedir? KuCoin Shares Ne İçin Kullanılır?

KCS nedir? KuCoin Shares (KCS), KuCoin kripto para borsasının çıkarttığı yerel koinidir. 2017 yılında hayata geçen KCS koini, ERC-20 token’ı olarak piyasaya sürüldü. Bir çok borsa tokenı gibi KCS koininde kendine özgü özellikleri mevcuttur. KCS koin, 200 milyon piyasa arzına sahiptir. Şirketin gelecek planlarında borsa koinin 100 milyon kadarını geri almak veya yakmak gibi planları vardır.

KCS Nedir? KCS Coin Ne İçin Kullanılır?

KCS koin hisse mantığı ile çalışmaktadır. KuCoin borsası, günlük kazançlarından belli bir miktar parayı, elinde KCS koin tutan kişilere dağıtır. Bu hisseye ortak olabilmek için en az 6 KCS koin tutmanız gerekmektedir. Temmettü mantığı ile çalışan KCS, şirket karlarının paylaşılması noktasında diğer kripto borsa koinlerinden ayrılmaktadır. KuCoin, borsada kazanılan günlük işlem ücret gelirinin yüzde 50’sini 6 KCS’ye sahip kullanıcılarına dağıtıyor.

Temettü ödemelerinin yanı sıra, borsada işlem yapmak istediğinizde borsa komisyon ödemelerinde %80’e varan indirimler kazanıyorsunuz. Örneğin borsa komisyon oranı %0,1 ise KCS ile öderseniz sadece %0,02 ödeme yapacaksınız. Eğer 1000 TL lik bir yatırım yapacaksınız ödemeniz gereken tutar 1 TL iken, KCS ile birlikte sadece 0.20 Kuruş ödüyorsunuz. KCS koinin bir diğer özelliği ise KuCoin Spotlight token satışı ve Pool-X platformundaki LockDrop ve BurningDrop işlemlerine katılım hakkı yer alıyor. KCS koin tuttuğunuz sürece KuCoin borsasında yer alan bir çok özelliği kullanabilir, yeni çıkacak olan projelere en başından yatırım yapma hakkı kazanabilirsiniz.

KCS Koin Nasıl Alınır?

KCS koini alabilmek için öncelikle KuCoin borsasına kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra google iki faktörlü korumayı aktifleştirmenizi isteyecektir. Bu sizin güvenliğinizi sağlayacaktır. KuCoin borsasına kredi kartınızla veya kullandığınız diğer borsalardan para aktarma işlemini yapabilirsiniz.

  1. Piyasalara girip arama bölümüne KCS yazıp KCS/USDT çiftini seçin.
  2. Almak istediğiniz KCS miktarını ayarlayın ve satın al butonuna basın.

Sadece 2 adımda çok kolay bir şekilde artık KCS koine sahip olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir