Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.414
% 0.39
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.414
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

KarenCoin (KAREN) Nedir?

KarenCoin (KAREN) nedir? Karencoin (KAREN), KarenCoin ağında işlem yapılabilen bir meme kripto para birimidir. Topluluk odaklı, stake edilebilen ve finanse edilebilen projeler için piyasaya sürülmüştür. Karen Coin, kullanıcılarına her işlemlerinde ödül kazandırır. Yatırımcılar, grafik ve analizlerini ağ üzerinden gerçekleştirebilir. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

KarenCoin (KAREN) nedir?

Projenin amacı; geliştiriciler ve yatırımcılar arasında direk bağlantı kurmayı sağlayan bir kripto para inşa etmektir. Bundan dolayı Karen Coin sahipleri ile yöneticiler direk olarak ağ üzerinden bağlantı kurabilir. Bu yüzden dünyada en çok dikkat çeken meme kripto parayı oluşturmayı amaçlamışlardır.

Avantajları ve Dezavantajları

Avantajları;

  • KAREN Coin sahipleri belirli vadede staking işlemi gerçekleştirerek vadenin sonunda yeni coinler kazanabilirler.
  • KAREN Coin ile yatırım ve işlem yapan kullanıcılar her işlem için %4 oranında coin kazanırlar.
  • Cüzdanlar arası sınır ötesi transferi ve takas işlemleri yapan KAREN Coin kullanıcıları dakikalar içerisinde işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Dezavantajları;

  • KarenCoin (KAREN), kısıtlı bir erişime sahiptir çünkü şu an sadece bir kripto para borsasında işlem görmektedir. Popüler ve işlem hacimi geniş olan borsalarda işlem görmemektedir.
  • KAREN Coin, yatırımcılarına akıllı sözleşme güven unsuru üzerinden işlem yapmayı sunmamaktadır. Bunun aksine biriktir ve kazan mantığı ile hareket etmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir