Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.913
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.913
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Kanadalı Yatırım Şirketi, Decentraland Üzerinde 2.5 Milyon Dolar Değerinde Sanal Arsa Satın Aldı 

Kanadalı yatırım şirketi, Decentraland üzerinde sanal arsa satın aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

DeFi‘ya odaklanan Kanadalı yatırım şirketi Tokens .com, Decentraland platformunda yaklaşık 2.5 milyon dolar değerinde sanal arazi satın aldı. Yapılan açıklamaya göre şirket, toplam 618.000 MANA karşılığında 116 parsel sanal arazi satın aldı. Şirket söz konusu alımın, türünün en büyük işlemini temsil ettiğini öne sürdü. Bu alım ise yaklaşık 1.3 basketbol sahası büyüklüğünde olan fiziksel bir araziye eşdeğer.

Şirket söz konusu sanal araziyi ise sanal emlak firması Metaverse Group aracılığıyla satın aldı. Metaverse Group ayrıca Cryptovoxels, The Sandbox, Upland ve Somnium platformlarında sanal arazi kiralıyor ve satıyor.

Satın alınan arazi ise Decentraland’ın Fashion Street bölgesinde yer alıyor. Decentraland Vakfı İçerik Başkanı Sam Hamilton konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Moda, metaverse’de büyüyecek bir sonraki büyük alan. Dolayısıyla, Metaverse Group’un Decentraland‘ın moda bölgesinin kalbindeki bu arazi satın alımıyla böylesine kararlı bir taahhütte bulunması heyecan verici.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir