Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.763
% 1.37
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.763
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

K-pop Ajansı Cube, NFT ve Metaverse İçin Büyük Hazırlıklar Yapıyor

K-pop hayranları yakında paralarını harcayacak daha resmi ürünlere sahip olabilir, çünkü Güney Kore’nin eğlence endüstrisi, NFT’ler ve metaverse’i kucaklamayı planlıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

NFT ve metaverse yarışına katılma sözü veren en yeni K-pop yetenek ajanslarından biri, Jo Kwon, BTOB, PENTAGON, CLC ve (G)I-DLE gibi popüler sanatçıları ve grupları yöneten Cube Entertainment. Kasım ayında, Kosdaq listesinde yer alan şirket, bir müzik metaverse oluşturmaya ve NFT yayınlamaya adanmış bir ortak girişim oluşturmak için Animoca Brands ile birlikte çalıştı.

Cube CEO’su Ahn Woo-Hyung, Forkast.News ile yaptığı röportajda, yeni teknolojiye yatırım yapmak söz konusu olduğunda sınırın olmadığını söyledi:

“Yatırım konusunda gerçekten bir üst sınırımız yok. Cube yatırımında gerçekten bir üst sınır yok çünkü Cube sanatçılarının ve üyelerinin bu alanda yeni deneyim ve yeni değer yaratmada rol oynaması gerektiğine dair bir amaç duygusuna sahibiz.”

Ahn, şirketin geçen yıldan bu yana NFT’leri ve ardından metaverse’i incelemek için özel bir ekip oluşturduğunu ve bunun üzerine çok fazla çalışmaya devam ettiğini ekledi. Ahn, yaklaşan projeler hakkında çok fazla ayrıntı paylaşamayacağını söyledi:

“Size söyleyebileceğim şey, müziğin merkezde olacağı ve sanatçıların portreleri ve videolarının eğlenceli ve yaratıcı yeni girişimlerde kullanılacağı. Bu sadece şirketimiz için değil, tüm eğlence sektörü için de çok önemli bir ivme olabilir.”

Gerçekten de Cube, NFT’leri ve metaverse’i önemli olarak gören tek yetenek ajansı değil. Temmuz ayında, TWICE ve 2PM dahil olmak üzere popüler idol gruplarını yöneten en iyi K-pop eğlence ajansı JYP, JYP’nin içeriğini kullanarak bir NFT platformu oluşturmak için Dunamu ile ortaklık kurdu.

Küresel fenomen grup BTS’in arkasındaki ajans HYBE da bu alana aktif olarak yatırım yapıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir