Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.090
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.090
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Justin Sun’un Şirketi, Bu 2 Kripto Parada Alım Yaptı!

Tron DAO Reserve, toplam 50 milyon dolar değerinde iki kripto para biriminden satın aldı. Amacının USDD rezervlerini güçlendirmek olduğunu duyurdu. Şu anda USD %147’ten fazla teminatlandırılmış hale geldi.

Tron, stablecoin’ini desteklemek için iki kripto paradan aldı

Tron DAO Reserve, 50 milyon dolar değerinde BTC ve TRX aldığını açıkladı. Yetkililer, alımın USDD’nin rezervlerine eklemek için yapıldığını belirtti. Ayrıca Tron, BTC ve TRX satın almanın, ‘tüm Blockchain endüstrisini ve kripto piyasasını korumak için’ yapıldığını söyledi. Konuya ilişkin bir açıklama da içeren aşağıdaki tweet ile kamuoyuna duyuruldu.

Şu anda USDD’nin teminat oranı %197’den fazla

Tron DAO’nun hedefi, USDD stablecoin’i minimum %130 oranında teminat altına almak. Bu amacının gerçekleştirmek için kripto para alımı yaptı. Toplam 50 milyon dolar değerinde Bitcoin ve Tron (TRX) almaya karar verdi. USDD web sitesi tarafından sağlanan aşağıdaki ekran görüntüsünde teminat oranına yer veriliyor. Şu anda, USDD algoritmik stablecoin %194’ten fazla teminat altına alınmış durumda.

Yukarıdaki anlık görüntü, ABD Dolarının şu anda 14.040.6 Bitcoin (BTC), 140 milyon Tether (USDT) ve 1.906 Milyar Tron (TRX) tarafından desteklendiğini de ortaya koyuyor. USDD rezervlerinin şu anki değeri 680.860.821 milyon dolar civarında.

Lider kripto, 28.099 USD’lik yeni bir yerel düşük seviyeye geriledi

Bu arda Coinmuhendisi.com ’dan takip ettiğiniz üzere Bitcoin, bugün 27.049 doları gördü. Bitcoin, bu düşük seviyeye sadece kısa bir süre önce düştü. Tron DAO ise, önemli bir düşüş yaşadığı bir zamanda toplam 50 milyon dolarlık bir Bitcoin ve TRX satın aldı.

Ayrıca kripto analisti Max Clark’a göre BTC’nin günlük eğilimi, önümüzdeki birkaç gün için hala Bitcoin için karamsar bir görünüme işaret ediyor. Günlük MFI, RSI ve MACD göstergeleri (beyaz) tarafından 50 günlük hareketli ortalamanın altında satış baskısının devam etmesi öneriliyor.

6 saatlik Bitcoin grafiği

Analist 6 saatlik grafik üzerinden değerlendirme yapıyor. Bu bağlamda 28.000 dolarlık destek bölgesinin kısa vadede satış için bir zemin görevi görebileceğini söylüyor. Ek olarak, 6 saatlik MFI ve RSI’nin piyasanın şu anda aşırı satım durumunda olduğunu gösteriyor. Bu durum göz önüne alındığında, 28.000 doların Bitcoin için yararlı bir destek seviyesi olacağını değerlendiriyor. Bilindiği üzere, kripto paralar için ayı piyasalarında hafta sonları tipik olan düşük işlem hacmi olur. Bu göz önüne alındığında, mevcut seviyelerde Bitcoin’i long tutmaya çalışmadan önce aşırı dikkatli olmayı öneriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir