Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.177
% 6.58
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.177
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

JPMorgan Can Sıktı: Bitcoin Fiyatı Bu Seviyelerde Olmalı!

Önde gelen yatırım bankası JPMorgan, Bitcoin fiyatı için uzun vadeli tahminine ilişkin görüşünü değiştirdi. Kurum, Bitcoin’in 60 bin doların üzerinde olduğu Kasım ayında 146 bin dolarlık uzun vadeli bir fiyat tahmin etmişti. Bu değişikliğin en önemli nedenlerinden biri, varlığın son zamanlarda karşı karşıya kaldığı artan volatilitesiyle ilgili gibi görünüyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

JPMorgan Bitcoin fiyatı için uzun vadeli tahminini değiştirdi

Dünyanın en büyük finans kuruluşlarından biri olan JPMorgan, Bitcoin’in uzun vadede ulaşacağı fiyat konusundaki fikrini büyük ölçüde değiştirdi. JPMorgan geçen yıl bu rakamı yaklaşık 150.000 dolar olarak tahmin ederken, piyasanın bu yıl içinde bulunduğu durum nedeniyle tahminlerini düşürdü. Daha önce hesaplanan sayının yaklaşık dörtte biri olan yeni 38 bin dolarlık tahminin arkasında, altın, Bitcoin ve piyasanın volatilitesi olduğu düşünülüyor. Bu konuda, JPMorgan şunları söyledi:

Bitcoin/altın volatilite oranının bu yıl sonra 2 katına düşeceğine dair önceki tahminimiz gerçekçi görünmüyor. 4x civarında bir volatilite oranına dayanan Bitcoin için makul değerimiz 150.000 doların 1/4’ü yani 38.000 dolar olacaktır.

JPMorgan’ın incelediği bir diğer faktör, Bitcoin ve kripto piyasasının genel olarak yaşadığı volatilite oldu. Bankaya göre bu, kurumların spekülatif bir varlık olarak gördüğü Bitcoin üzerine bahis yapmalarını zorlaştırıyor.  Kripto para fiyatlarındaki son düşüş, birkaç faktöre bağlandı ve bazıları, Federal Rezerv tarafından yapılan son duyuruların, S&P500 gibi diğer piyasalarla bir korelasyon sergileyen kripto piyasalarını etkileyeceğini düşündü.  JPMorgan, son piyasa hareketlerinde herhangi bir kapitülasyon belirtisi bulamadığından, piyasanın daha da düşebileceğine inanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir