Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.775
% 2.41
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.775
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Jordan Peterson, Enflasyon Koruması Olarak Daha Fazla Bitcoin Satın Aldı

Ünlü Kanadalı psikoloji profesörü ve YouTuber’ı olan Jordan Peterson, Bitcoin’in enflasyona karşı en yıkıcı teknoloji olduğunu söyleyerek Bitcoin varlıklarını artırdı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kanadalı psikoloji profesörü Jordan Peterson, enflasyon karşısında Bitcoin yatırımlarını artırdığını söyledi. Bitcoin’in enflasyona karşısındaki en yıkıcı teknoloji olduğunu söyleyen Peterson’ın BTC birikimlerini artırma kararı ise ünlü Bitcoin Standardı kitabının yazarı Dr. Saifedean Ammous ile konuşmasının ardından geldi.

Peterson varlıklarının gelecekte değerli olmasını isteyen herkesin Bitcoin ile doğal bir uyum içinde olacağını söylüyor. Ammous ile gerçekleştirdiği konuşmada Bitcoin’in gizemli yaratıcısı Satoshi Nakamoto’ya da değinildi. Nakamoto’nun anonimliğinin bir sorun olmadığı, çünkü bunun Bitcoin’in merkeziyetsiz yapısını daha da güçlendirdiğini söyledi. Esas olanın başarılı olmak olduğu vurgulandı ve günümüzde toplumun kullandığı diğer birçok icadın bilinmeyen yaratıcılara sahip olduğuna dikkat çekildi:

“Tekerleği her gün kullanıyorsunuz, ancak tekerleği kimin icat ettiğini bilmiyorsunuz ve biz her gün birçok şeyi kullanıyoruz çünkü onları icat eden adama güvendiğimiz için değil, kanıtlanmış bir geçmişleri var.”

Görüşmeden kısa bir süre sonra Peterson, Ammous’tan çok şey öğrendiğini belirtti. Bu nedenle, servetinin daha fazlası ile Bitcoin satın aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir