Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.573
% 3.40
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.573
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Jeremy Hogan’a Göre Ripple-SEC Davası Nisan 2022’ye Kadar Sonuçlanabilir

Avukat Jeremy Hogan, Ripple-SEC davasının muhtemelen Nisan 2022’ye kadar sonuçlanacağına inanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ripple davasının ne zaman sonuçlanacağına dair dürüst fikrini soran bir XRP kullanıcısına yanıt veren avukat Jeremy Hogan, “Nisan benim en iyi tahminim. En kötü senaryoda bile yazı geçeceğinden şüpheliyim” ifadelerini kullandı.

Hogan, en kötü durum senaryosu olarak yaza atıfta bulunarak, davanın çözümü için en iyi tahmin olarak Nisan ayını işaret etti. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse da daha önce 2022’de davanın kapanacağını umduğunu belirtmişti.

Kasım ayının sonlarında Garlinghouse, bir CNBC röportajında ​​davanın ilerleyişi hakkında konuşmuş, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Yavaş ilerleyen bir yargı sürecine rağmen oldukça iyi bir ilerleme görüyoruz.”

Brad Garlinghouse, sekizinci en büyük kripto para birimi olan XRP’ye odaklanan davanın 2022’de sonuçlanmasını beklediğini söyledi.

Bu Yıl İlerleme Kaydedildi

Daha önce bildirildiği gibi, Ripple davasında bu yıl ilerleme kaydedildi. Sulh Hakimi Sarah Netburn’ün başkanlık ettiği mahkeme kararları, hem Ripple’ın hem de SEC’in birkaç önemli galibiyet aldığını gördü. Temmuz ayında mahkeme, SEC eski üst düzey yetkilisi William Hinman’ın ifadesine izin verdi.

Hatta CEO Brad Garlinghouse, Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile yasal savaşına rağmen bugüne kadarki en iyi yılını yaşadığını söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir