Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.078
% 3.67
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.078
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Jack Dorsey, Jay-Z ile Kurduğu Bitcoin Fonunun Yönetim Kurulu Üyelerini Açıkladı

Kısa süre önce istifa eden Twitter eski CEO’su Jack Dorsey, Jay-Z iş birliğiyle oluşturduğu Bitcoin geliştirme fonu Blind Trust’ın yönetim kurulu üyelerini seçtiğini duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

İkili daha önce, Bitcoin’in gelişimini finanse etmek için trust’u kurduğunu açıklamıştı. Dorsey, Şubat ayında bir tröst planı olduğunu duyurduğunda, üç yönetim kurulu üyesine ihtiyacı olduğunu söylemişti.

Dorsey, seçilen yönetim kurulu üyelerini Twitter üzerinden duyurdu: Carla Kirk-Cohen, Abubakar Nur Khalil, Obi Nwosu ve Ojoma Ochai. Bu dört üye de Afrika’da Bitcoin geliştirme çabalarını desteklemek için çalışacak. Dorsey, ekibinin bu dört geliştiriciyi 7.000 başvuru havuzundan seçtiğini söyledi.

Dorsey, uzun süredir Bitcoin destekçisi ve Bitcoin’i ödeme firması Block’un bilançosuna ekledi. Firma, kriptoya daha geniş bir adım atmak için bu ayın başlarında Block ismini Square olarak değiştirdi. Square ayrıca, Bitcoin teknolojisinin gelişimini finanse etmek için bir hibe programına sahiptir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir