Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.715
% 2.85
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.715
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

İzleyin: 2022’de Yıldızı Parlayacak 9 Altcoin Açıklandı!

Bugün piyasada çok sayıda altcoin var. Bu nedenle, hangi altcoin’leri seçeceğinize veya yatırım yapacağınıza karar vermek kafa karıştırıcı olabilir. Gelin, uzmanların listesinden, yılın geri kalanı için radarınıza alabileceğiniz 9 altcoin’e göz atalım…

İkinci yarıda takip edilebilecek 9 altcoin projesi

  • Cardano (ADA), Ethereum ve Solana’ya benzer şekilde piyasadaki en güvenilir teknolojilerden birine sahip olmasıyla bilinir. Ayrıca Afrika gibi şirketler ve hükümetlerle güçlü bağları var. Son olarak, ağ şimdiye kadar yol haritasını takip etme konusunda güvenilir olmuştur.
  • Decentraland (MANA) şu anda metaverse ile ilgili en popüler altcoin projesi. Tutarlı güncellemeler sağlar ve diğer projelerle düzenli ortaklıklar duyurur. JP Morgan’ın Decentraland’a yatırım yapması gibi büyük haberler gördü. Analistlere göre daha büyük şirketler ele geçirmeden önce yer ayırmak mantıklı olabilir.
  • Crypto.com (CRO), şu anda ortaklık açısından en agresif ağlardan biridir. Son zamanlarda, Staples Center’ın marka adını 20 yıllık bir anlaşmanın parçası olarak Crypto.com Arena ile değiştirdi. Ek olarak, onaylar için UFC ve ayrıcalıklı çocuklara kripto ve Blockchain hakkında bilgi vermek için LeBron James ile ortaklık kurdu.
  • Sandbox (SAND), metaverse piyasasında Decentraland ile birlikte öne çıkan bir başka isim. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, şu anda Chain Games ve SumoTex gibi diğer kripto şirketleriyle ortaklıklar topluyor. Projenin metaverse sektörüyle yakından bağlantılı olması, yılın geri kalanında bu trendi değerlendirebileceği anlamına geliyor.
  • XRP (XRP), düşük işlem ücretleri ve hızlı işlemler sağlayan kullanışlı bir token. XRP’yi çıkaran şirket olan Ripple’ın teknolojisi, dünya genelinde işlemleri kolaylaştırmak için düzinelerce banka tarafından kullanılıyor.
  • Shiba Inu (SHIB), dünya çapında devasa sosyal desteğin yanı sıra birçok gelişmeye sahip bir meme token. SHIB metaverse ilke birlikte yeni gelişmelere ve gelecekte daha fazla büyümeye işaret ediyor.
  • Gala Games (GALA), SAND ve MANA ile birlikte metaverse alanında gelecek vaat eden bir altcoin. Gala Games, Binance’de listelendikten sonra ilgi gören bir başka projedir. Ek olarak, Galaverse adında bir metaverse başlatmayı planlıyorlar.
  • Dogecoin (DOGE), özellikle Elon Musk’ın Twitter’daki sohbete her seferinde öncülük etmesiyle en ilginç meme coin’lerden biri. Son zamanlarda, Twitter’da 3 milyon takipçiye ulaştı ve şu anda piyasadaki en büyük meme coin.
  • Smooth Love Potion (SLP), Axie Infinity’nin en son güncellemeleri nedeniyle yakında daha fazla görünürlük kazanacak token. Güncellemeler, SLP’yi eskisinden daha fazla kullanacak yeni oyun modlarını içeriyor. Sonuç olarak SLP, bireysel yatırımcıların biriktirdiği bir token. Örneğin, yakın zamanda bir balina, haberleri takiben 60 milyar SLP satın aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir