Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.933
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.933
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

İsviçreli Banka: Bitcoin 2022’de Bu Seviyelerden İşlem Görecek!

Kasım ayında ATH seviyesi 69.000 dolara ulaşan Bitcoin (BTC), son birkaç aydır düzenleyici fiyat hareketleriyle mücadele ediyor. 2021’in kapanmasıyla 6 haneli fiyat tahminleri geçersiz kalırken, oldukça mütevazi bir tahmin Seba Bank CEO’su Guido Buehler’dan geldi.

Guido Buehler: Bu seviyelere ulaşacağımızdan neredeyse eminim

Seba Bank CEO’su Guido Buehler, firmasının modellerinin Bitcoin’in 2022′de 50.000 ila 75.000 dolar arasında yükseldiğini gördüğünü söyledi. Buehler’e göre daha fazla kurumsal yatırımcı dünyanın en popüler kripto para birimini benimsemeye başladığından, Bitcoin’in fiyatı bu yıl neredeyse iki katına çıkarak 75.000 dolara ulaşabilir. Bu tahmine inandıklarını da belirten şirket CEO’su, asıl sorunun zamanlama olduğunu söylüyor:

Dahili değerleme modellerimiz şu anda 50.000 ila 75.000 dolar arasında bir fiyat gösteriyor. Bu seviyeyi göreceğimizden oldukça eminim. Soru her zaman zamanlamadır.

Bitcoin, Kasım ayında ATH seviyesi olan 69.000 dolara yükseldikten sonra, Pazartesi günü kısaca 40.000 doların altına geriledi, bu da Eylül’den bu yana görülmeyen en düşük seviyedir. Bitcoin’in geçen yıl görülen rekor seviyeleri test edip etmeyeceği sorulduğunda Buehler, “böyle düşündüğünü” söyledi ancak fiyat yağısının dalgalı olacağını vurguladı.

Noelle Acheson: Bitcoin riskli varlık gibi davranıyor

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Genesis’in piyasa başkanı Noelle Acheson, Bitcoin’in son birkaç ay içinde birçok kez bir risk varlığı gibi davrandığını söyledi. Acheson’un dikkat çeken tespitleri Bitcoin’in dayanıklılığı üzerineydi:

Piyasa gerginleştiğinde, Bitcoin düşer. 10 yıldaki ani yükselişin piyasa duyarlılığını biraz ürküttüğüne dair çeşitli indikatörler gördük – bu, nakit akışlarında yüksek oynaklığa sahip herhangi bir varlık için iyi değil. Bu fırça tarafından lekelenen birçok varlığın aksine, Bitcoin likittir ve bu nedenle ağır bir darbe olmadan daha fazla satış baskısı alabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir