Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.421
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.421
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

İşte Sosyal Medya Patlaması Yaşayan 5 Altcoin!

Kripto paralara ve NFT’lere dair güncel verileri paylaşan Watcher.Guru Twitter hesabı, 2 Ocak’ta sosyal medya patlaması yaşayan 5 altcoin projesini paylaştı. Bu yazıda, projelere dair son haberlere ve fiyat hareketlerine göz atalım.

İşte en sosyal altcoin projeleri

Watcher.Guru verilerine göre ilk sırada konumlanan Shiba Inu (SHIB), 2022’ye bomba haberlerle başlıyor. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Bigger Entertainment’in sahibi Steven Cooper, bir dizi “SHIB token burn” etkinliğini ve kullanıcıların müzik dinleyerek SHIB yakabilecekleri bir oynatma listesi duyurmuştu. Meme token’den en son haber ise SHIB’e DAO yapısı kazandıracak “DOGGY DAO”. Yazım sırasında SHIB gün için sabit fiyat artışıyla 0.00003393 dolardan işlem görüyor.

İkinci sırada, topluluk odaklı altcoin projesi Saitama (SAITAMA), son 24 saatteki %5’lik performansıyla sosyal medyada en çok konuşulan ikinci kripto para birimi oluyor. SAITAMA, 2.2 milyon dolar piyasa değeriyle 0.00000005118 dolardan işlem görürken, geliştirici ekip yeni borsalarda listelenmek için yoğun bir çalışma yürüyor.

Üçüncü sıradaki Ethereum (ETH), 4.000 dolar desteğini kaybettiği Aralık ayından bu yana toparlanma girişimlerini sürdürüyor. Ethereum ağına ait son gelişmelerde, çalınan 2.2 milyon dolarlık Bored Ape NFT’leri ve sayısız NFT koleksiyonun duyurusu yer alıyor.

Floki Inu (FLOKI)

Son ayların en çok konuşulan meme token’lerinden biri de Floki Inu (FLOKI). Elon Musk “meme”leriyle popülerleşen köpek temalı kripto para birimi, Türk futbol takımı Fenerbahçe ile ortaklığını duyurdu, daha yakın gelişmelerde SHIB GiftChill’in ödeme yöntemlerine eklendi. Ek olarak Hindistan merkezli Giottus borsası FLOKI’yi listelemeyi planlıyor.

Son sıradaki SAFEMOON, son günlerde devasa reklam kampanyalarıyla gündeme taşındı. Piyasa değerine göre 210’uncu kripto para birimi, durgun piyasa geneline rağmen %10 yükselişle 0.000002556 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir