Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.800
% 2.62
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.800
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

İşte İzlenecek Yatırımlık 5 Metaverse Coin!

Piyasada her biri benzersiz projeler, çözümler, oyunlar vb. sunan yüzlerce metaverse kripto para birimi var. Peki hangi projeler değer kazanacak? Hangi projeler uzun vadeli düşünülebilir? Coinmuhendisi.com olarak, uzun vadeli yatırım yapılabilecek ve yüksek potansiyele sahip 5 metaverse altcoin projesini inceledik.

İşte uzun vadeli yatırım yapılabilecek 5 metaverse altcoin:
5. CEEK VR (CEEK)  

Haziran 2018’de piyasaya sürülen CEEK, spor, eğlence, müzik, TV ve daha fazlasını içeren çeşitli sanal gerçeklik deneyimleri sunan bir metaverse platformudur. CEEK’in misyonu, sporcuları, sanatçıları ve diğer dijital içerik oluşturucuları, geniş dijital dünyalarında hayranlarıyla doğrudan buluşturmaktır. Platform, Sting, Lady Gaga, Demi Lovato, U2, vb. gibi simgelerle yüksek profilli işbirliklerini güvence altına alan birkaç kripto para biriminden biridir.Ayrıca CEEK, BestBuy ve Target gibi büyük perakendecilerde bulunan markalı yüksek çözünürlüklü 4D kulaklıklarını ve markalı VR kulaklığını içerir. Buna ek olarak, CEEK VR, bir NFT pazar yeri içeriyor. Online ticarete ve blockchain tabanlı dijital varlıkların oluşturulmasına olanak tanıyacak olan CEEK’in bu özellikleri, projeyi mutlaka izlenmesi gereken bir hale getirecektir.

CEEK, NFT pazarı aracılığıyla kullanıcıların müzik haklarına sahip olmasına, telif ücretlerini takip etmesine ve çok daha fazlasına olanak tanıyacak. Platformdaki birincil hizmet token’i, Ethereum ve BNB zincirlerinde hem ERC-20 hem de BEP-20 sürümlerini içeren CEEK’tir. Token’in platformdaki araçları arasında farklı konserler, spor etkinlikleri, teknoloji görüşmeleri, bağış toplama etkinlikleri vb. için VR alanlarına katılma yer alıyor.

4. Wax (WAXP) 

Aralık 2017’de başlatılan The Worldwide Asset Exchange, diğer adıyla WAX, metaverse ve NFT uygulamaları için oluşturulmuş özel bir blockchain platformudur. Alien Worlds, Farmers World, Splinterlands ve daha fazlası, WAX üzerine kurulu. En popüler oyunlardan bazılarıyla piyasadaki en sağlam ve aktif oyun topluluklarından birine sahip olduğu için Wax bu listede yer alıyor. WAX blockchain, işlem maliyetini önemli ölçüde azaltan, devredilmiş hisse senedi konsensüs mekanizması kanıtı nedeniyle benzersizdir. WAX, CPU, RAM ve NET dahil olmak üzere geleneksel gas ücretleri yerine üç kaynak kullanır. Kullanıcılar, bu kaynaklar karşılığında WAXP’yi stake edebilir.

WAX son derece kullanıcı dostudur ve MetaMask, Phantom vb. gibi üçüncü taraf cüzdanları veya uygulamaları indirmenizi gerektirmez. WAX, WAX blockchain’imdeki her projeye entegre edilmiş bir çevrimiçi WAX Bulut Cüzdanına sahiptir. Yeni kullanıcılar oyun oynamaya başlamak, NFT pazar yerlerine göz atmak, varlıklarını yönetmek ve daha fazlasını yapmak için bunu kullanır. WAX tüm bu anlatılanlar nedeniyle, uzun vadeli bir potansiyele sahip, mutlaka izlenmesi gereken bir proje.

3.The SandBox (SAND) 

Alpha’yı Aralık 2021’de piyasaya süren The Sandbox, şu anda dördüncü en değerli metaverse kripto para birimi. Aynı zamanda, Kasım 2021’de metaverse platformuna 90 milyon doların üzerinde yatırım yapan Softbank gibi etkili gruplardan önemli yatırımlar alan, kripto alanında en çok finanse edilen projelerden biridir. Bu Metaverse projesi aynı zamanda piyasadaki en güçlü topluluklardan birine sahiptir. Ayrıca SAND token’ı, 135 binden fazla yatırımcıya sahiptir. Sandbox’ın metaverse’i, Minecraft’ın bloklu tasarımı ile Fortnite’ın renkli teması arasında sentezlenmiş olarak tanımlanan, renkli RPG tarzı 3D sanal bir dünyaya sahiptir. Buna ek olarak, Sandbox en çok aranan sanal emlak pazarlarından birine sahiptir ve kullanıcılar OpenSea’deki NFT arazileri koleksiyonuna göz atabilir. The Sandbox arsasının taban fiyatı 1,7 ETH, kabaca 5,1 bin dolardır.

Harcayacak paranız varsa ve metaverse’de sanal gayrimenkul satın almak istiyorsanız, The Sandbox harika bir seçimdir. Buna ek olarak, piyasadaki önde gelen metaverse projelerinden biri olan The Sandbox, ekip ürünü üzerinde çalışmaya devam ederken ve bu yıl içinde resmi ana ağ sürümüne hazırlanırken, en potansiyalli metaverse kripto para birimlerinden biri oluyor.

2.Theta Network (THETA) 

Theta Network, sektöre biraz farklı bir yaklaşım sunan, piyasadaki en değerli ikinci Metaverse kripto para birimidir. Theta, kriptodaki en yüksek profilli ortaklıklardan bazılarını içeren,  Katy Perry ve diğer sanatçılarla özel ortaklıklar yapan, kimliği doğrulanmış NFT airdropları için önde gelen platformlardan biridir.

Theta, bir NFT platformu olmanın yanı sıra, kullanıcıların TFUEL token’ları kazanmalarını sağlayan  bir canlı yayın platformuna sahiptir. Ayrıca Theta, markaların ve işletmelerin token’larını piyasaya sürmelerini sağlayan benzersiz bir TNT-20 token standardı içerir. THETA, Ethereum’un ERC-20 ve Binance Smart Chain’in BEP-20 standartlarıyla karşılaştırılabilir. Yakın zamanda piyasaya sürülen TNT-20 token standardı ile proje en hızlı büyüyen ekosistemlerden birine sahiptir.

Listemizdeki birincilik koltuğunda bu metaverse altcoin bulunuyor:
Decentraland (MANA)

Şubat 2020’de piyasaya sürülen Decentraland (MANA), en değerli ikinci Metaverse kripto para birimidir. Bununla birlikte, şüphesiz en iyi uzun vadeli potansiyellerden birine sahiptir. Metaverse platformlarında lider olarak, kriptodaki tüm projeler arasında sanal dünyasında en fazla sayıda oyuncuya sahip olması, onu mutlaka izlenmesi gereken bir proje haline getiriyor. Decentraland’ın metaverse evrenine erişim ücretsizdir ve sanal kulüpler, sanal kumarhaneler, oyna-kazan oyunları ve çok daha fazlasını içeren düzinelerce deneyime sahip bir 3D sanal ortama sahiptir. Platform, oyuncuların yapması için yüzlerce eğlenceli aktiviteye sahip en sağlam ekosistemlerden birine sahiptir.

The Sandbox gibi, Decentraland, OpenSea’deki NFT arazileri de dahil olmak üzere sağlam bir sanal emlak piyasasına sahiptir. Aynı zamanda, 2,6 ETH, kabaca 7,7 bin dolar olan bir arsa için mevcut taban fiyatı ile en yüksek sanal emlak fiyatlarından birine sahiptir. İster metaverse’de gayrimenkul satın almak, ister MANA’nın geleceğine bahis yapmak istiyor olun, bu proje mutlaka izlenmesi gereken bir projedir ve piyasadaki en iyi uzun vadeli potansiyellerden biridir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir