Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.058
% 3.28
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.058
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

İşte İzleme Listenizde Olması Gereken 8 Metaverse Coin!

Analist Apoorva Bellapu, 2022’de yakından takip edilebilecek 8 metaverse coin projesini listeliyor. Enjin, Decentraland, Axie Infinity ve daha fazlası listede göz atacağımız coin’ler arasında…

2022’de dikkat etmeniz gereken en iyi 10 metaverse coin

Enjin (ENJ)

Enjin Coin, birbirine bağlı, Blockchain tabanlı oyun ürünleri ekosistemi sağlayan bir şirket olan Enjin’in projesidir. İnsanların NFT’leri tek bir yerde oluşturmasına, depolamasına, listelemesine ve ticaretine izin veren bir platform sağlar. Çoğu projenin buna yönelmesinin en büyük nedenlerinden biri de budur.

SushiSwap (SUSHI)

SushiSwap, kullanıcıların kripto para alıp satmasına olanak tanıyan popüler bir DEX platformu. Tüm bunlar, merkezi bir üçüncü taraf gerektirmiyor. SushiSwap 2022’de çok erken bir dönemde 500 milyon dolar piyasa değerini aştı.

Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity, metaverse coin açısından büyük bir oyuncu. Kullanıcıların Axie isimi yaratıklar veya karakterlerle gerçek zamanlı olarak savaştığı bir “savaş oyunudur”. NFT ve AXS sahipleri stake ederek, oyunu oynayarak ve yönetişime katılarak ödüller kazanabilir.

Decentraland (MANA)

Decentraland, popüler Ethereum tabanlı bir “sanal gerçeklik platformu”. Decentralan dünyasında sanal araziler satın alabilir, üzerine inşa edebilir ve bunlardan para kazanabilirsiniz. Metaverse’de iki token kullanır – MANA ve LAND. MANA, Decentraland pazarında avatarlar, giyilebilir cihazlar, isimler vb. için ödeme yapmak için kullanılabilir.

Wilder World (WILD)

Wilder World bu günlerde oldukça ünlü. 5-D metaverse platformu şimdi birkaç oyun ve NFT tabanlı projeye ev sahipliği yapıyor. Bununla, kullanıcılar Wiami’de (Miami’de bulunan sanal bir şehir) kınamak satın alabilirler. Ayrıca, kullanıcılar sokaklarda gezinmek için NFT arabaları da satın alabilirler.

Sandbox (SAND)

Sandbox, oyuncuların satın almanın yanı sıra arazi geliştirebilecekleri, oyunlar inşa edebilecekleri ve NFT’ler oluşturup takas edebilecekleri başka bir metaverse platformudur. Sandbox’ın 2022’de dikkat edilmesi gereken en iyi 10 metaverse coin alternatifi listesine girmesinin en büyük nedeni budur.

Ethereum (ETH)

Herkes bir kripto para birimi olarak Ethereum’un ne kadar iyi olduğunun farkındadır. Popülerliğinin bir başka nedeni, Ethereum ağının küresel olarak en aktif Blockchain olması gerçeğine bağlanabilir. Ayrıca, Ethereum metaverse gayrimenkul satın almak için oldukça popülerdir.

Bloktopia (BLOK)

Bloktopia, Polygon tarafından oluşturulan ve desteklenen, merkezi olmayan bir metaverse platformudur. Birçoğunun bildiği gibi, poligon dünyanın önde gelen blok zincirlerinden biridir. Bunun neden 2022’de dikkat edilmesi gereken en iyi 10 Metaverse alternatifi listesinde yer almasına şaşmamalı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir