Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.054
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.054
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

İşte Gelecek Aylarda Çıkış Yapabilecek 3 Metaverse Coin!

Bitcoin ve Ethereum, 18 Haziran’da dibe vurduktan ve ardından toparlandıktan sonra yatay işlem görmeye devam ediyor. Metaverse coin piyasası da, bu esnada genel olarak yeşil kaldı. Bu yazıda, önümüzdeki aylarda çıkış yapabilecek 3 metaverse projesine, analist Paul Brabus eşliğinde göz atalım.

Önümüzdeki aylarda izlenecek, fiyatı 0,01 doların altında 3 metaverse coin

Verasity (VRA)

Verasity, AdTech, Esports ve dijital haklar yönetiminde yeni bir deneyim oluşturmak isteyen Blockchain şirketidir. VRA ise projenin yerel kripto para birimi ve bir metaverse coin.

Verasity, hileli çevrimiçi trafiği tespit edebilen ve analiz platformlarından çıkarabilen, Görüntüleme Kanıtı Protokolüne sahip. Proof-of-View protocol (PoV) ayrıca, birincil projeden ve topluluğundan yararlanmak isteyen dolandırıcılık ve taklitçi koleksiyonları belirlemeye odaklanıyor. Bu arada, NFT kimlik doğrulama özelliklerini de içeriyor. Proof-of-View teknolojisi, Ocak 2022’de Çin Patent Ofisi tarafından yapılan bir patent incelemesinden tam not aldı.

Verasity, ürün katmanı için PUBG Mobile, Valorant, CS:GO, vb. gibi oyundaki en önde gelen oyunculardan bazılarıyla ortaklık yapan bir Esports platformu olan VeraEsports’u içeriyor. Verasity ayrıca çevrimiçi kripto cüzdanı VeraWallet’ı da sahip. VeraWallet, e-sporları ve NFT’leri seven insanlar için güvenli, hepsi bir arada kripto para cüzdanıdır.

VRA, Nisan 2023’e kadar %18,25’e varan oranlarda, en yüksek stake getirilerinden bazılarına sahip metaverse coin projelerinden biridir. Kullanıcılar, VRA tokenlerini Verasity’nin VeraWallet’inde stake edebilirler.

Son olarak Verasity, kullanıcıların çevrimiçi içerik izleyerek VRA token kazanmalarını sağlayan VeraViews platformuna sahip. VRA şu anda Gate.io, Poloniex, KuCoin, Hotcoin Global, OKX, Bittrex vb. borsalarda işlem görüyor.

Star Atlas (ATLAS)

Eylül 2021’de piyasaya sürülen Star Atlas (ATLAS), piyasanın en çok beklenen metaverse coin oyunlarından biridir. Tüm metaverse coin’lerin en beğenilen tasarımlarından bazılarına sahip. Ayrıca, kullanıcıların oyunda kullanmak üzere oyun içi varlıkları satın alabilecekleri bir NFT pazaryeri sağlıyor.

Star Atlas, şu anda geliştirme aşamasında. Ancak web sitesi, birkaç tanıtım fragmanı ve NFT pazarı yayında. Star Atlas, Solana tabanlıdır. Bu nedenle, dApp‘lerle etkileşime geçmek için Phantom gibi Solana destekli bir Web3 cüzdanı ideal.

Star Atlas ile ilgili benzersiz bir özellik, popüler metaverse coin projelerinden The Sandbox ile ortaklığıdır. Ortaklık, türünün ilk örneği bir işbirliğinde Ethereum ve Solana arasındaki birlikte çalışabilirlikte devrim.

Star Atlas, iki Solana tabanlı token içeriyor: ATLAS ve POLIS. ATLAS, kullanıcıların piyasada NFT satın almalarını ve metaverse ile etkileşim kurmalarını sağlar. Diğer yandan POLIS, Star Atlas DAO’ya katılmak isteyen sahiplere oylama gücü sağlayan yönetim tokenidir.

Mevcut piyasa değeri 15 milyon ve fiyatı 0,007 dolar olan Star Atlas, oldukça düşük değerlidir.

ATLAS şu anda FTX, Gate.io, Kraken, Raydium, LBank, MEXC vb. borsalarda işlem görüyor.

Metahero (HERO)

Temmuz 2021’de piyasaya sürülen Metahero (HERO), kullanıcıların kendilerini ve diğer gerçek dünyadaki nesneleri Metahero’nun dijital alanına aşırı hassasiyetle taramasını sağlayan ultra gerçekçi bir metaverse inşa ediyor.

Metahero, gerçekçi animasyonlar ve 3D modeller oluşturmak için Cyberpunk 2077 ve The Witcher Series’in arkasındaki ekip olan CD Project gibi AAA oyun geliştiricileri tarafından halihazırda kullanılan 3D fotogrametrik tarama teknolojisinde lider olan Wolf Digital World ile ortaklık kurdu.

Metahero, başlangıç finansman turunda 9 milyon doları aşan bir önsatışı tamamlayan Everdome adlı Metaverseü içeriyor. Metahero’nun birincil tokeni HERO’dur. Ayı piyasası değerlemesini 50 milyon dolara ittiğinden, Metahero şu anda düşük değerde.

Metahero, geçtiğimiz günlerde WOLF Group’un kurucusu Mariusz Król’u Metahero’nun CEO’su olarak atadığını duyurdu. Duyuruya göre:

Her iki ekip de her iki proje için çıktıyı artırmak ve optimize etmek için her biri tek taraflı bir odakla en üst düzeyde teslim etmeye devam edecek.

HERO KuCoin, Gate.io, Bybit, LBank, PancakeSwap (V2), Crypto.com, XT.COM, vb. borsalarda işlem görüyor. Coinmuhendisi.com‘un metaverse bültenine buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir