Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.651
% 0.22
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.651
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

İşte Bu Hafta İzlenecek 4 Altcoin ve Önemli Tahminler!

Bitcoin (BTC) bir dip oluşturmak için mücadele etse de, bazı altcoin projeleri kripto para piyasalarındaki düşüş ivmesine meydan okuyarak çıkış yapma arayışındalar.

BTC küçük bir toparlanma yaşarken bazı altcoin projeleri keskin bir şekilde yükseldi

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz gibi, hisse senedi piyasası ile sıkı korelasyonunu sürdüren kripto piyasaları da bir rahatlama rallisi girişiminde bulunuyor. Bitcoin (BTC) mütevazı bir toparlanma gördü, ancak bazı altcoin projeleri geçen hafta keskin bir şekilde yükseldi. Bu, yatırımcıların altcoin projelerini daha düşük seviyelerde biriktirmek için fiyattaki keskin düşüşten yararlandıklarını göstermektedir. Daha küçük ölçekli yatırımcılar, en az bir Bitcoin yatırımı yapabilmek için Bitcoin’deki düşüşü kullanıyorlar. Glassnode verileri, birden fazla Bitcoin’e sahip Bitcoin cüzdan adreslerinin sayısının 15 Haziran ile 25 Haziran arasında 873 arttığını gösteriyor.

Bitcoin’in rahatlama rallisi, 26 Haziran mum çubuğundaki uzun fitilden görüldüğü gibi 22.000 dolar civarında sert bir dirençle karşı karşıya. Bu, ayıların avantajlarından vazgeçmeye istekli olmadıklarını ve rallilerde satış yaptıklarını gösterir. Satıcılar fiyatı 20.000 dolarlık kritik desteğe doğru çekmeye çalışacaklar. Bu, dikkat edilmesi gereken önemli bir seviyedir, çünkü bir sıçrama, boğaların daha yüksek bir düşük seviye oluşturmaya çalıştığını gösterecektir. Bitcoin ve altcoin projelerindeki toparlanma ivme kazanabilir mi?

İşte bu hafta izlenecek 4 altcoin:
Uniswap (UNI)

Listedeki ilk altcoin Uniswap (UNI). Hareketli ortalamalar boğasal bir geçişi tamamlamaya yakın ve RSI pozitif bölgede bulunuyor, bu da en az direnç yolunun yukarı yönlü olduğunu gösteriyor. Alıcılar fiyatı 6,08 doların üzerine çıkarırsa, yükseliş ivmesi artabilir ve UNI / USDT çifti 8 dolara yükselebilir. Bu seviye yine sert bir engel olarak hareket edebilir, ancak boğalar üstesinden gelirse, bir sonraki durak 10 dolar olabilir. Aksine, fiyat mevcut seviyeden düşerse ve 20 günlük EMA’nın (4.90 dolar) altına düşerse, eğilimin negatif kaldığını ve yatırımcıların direnç seviyelerine yakın satış yaptığını gösterecektir. Parite daha sonra 4 dolara doğru düşebilir.

Ayılar, 6.08 dolardaki genel direnç yakınında toparlanmayı durdurmaya çalışıyor, ancak 4 saatlik grafikteki yükselen hareketli ortalamalar, boğaların yakın vadede üstünlüğe sahip olduğunu gösteriyor. 20-EMA’daki toparlanma devam ederse, 6.08 doların üzerinde bir kırılma olasılığını artırabilir. Bu gerçekleşirse, parite ivme kazanabilir ve 6.66 dolara ve ardından 7.34 dolara yükselebilir. Diğer bir olasılık ise paritenin aşağı dönüp 20-EMA’nın altına düşmesidir. Bu durumda, çift 50-SMA’ya kayabilir. Bu desteğin altında bir kırılma boğa görünümünü geçersiz kılabilir.

Stellar (XLM)

Stellar (XLM) için pozitif nokta, boğaların fiyatın 20 günlük EMA’nın (0,12 dolar) altına düşmesine izin vermemesidir. Düzleşen 20 günlük EMA ve orta noktaya yakın RSI, boğaların geri dönüş girişiminde bulunduğunu gösteriyor. Alıcılar fiyatı 50 günlük SMA’nın üzerine çıkarırsa, XLM / USDT çifti 0,15 dolarlık genel direnç için bir ralli girişiminde bulunabilir. Bu seviye temizlenirse, yeni bir yükseliş trendinin başlangıcına işaret edebilir. Bu olumlu görüş, fiyat düşmeye devam ederse ve 20 günlük EMA’nın altına düşerse kısa vadede geçersiz olabilir. Parite daha sonra 0,11 dolara düşebilir.

4 saatlik grafikteki hareketli ortalamalar yukarı doğru eğimli ve RSI pozitif bölgede, bu da alıcılara avantaj sağlıyor. Alıcılar, olası bir ralli için kapıları açmak için fiyatı 0,13 doların üzerine çıkarmak zorunda kalacaklar ve ardından 0,14 dolara ve ardından 0,15 dolara çıkacaklar. Bu varsayımın aksine, fiyat 20-EMA’nın altına düşerse, parite yükseliş trendi çizgisine düşebilir. Bu desteğin altındaki bir kırılma, avantajı ayıların lehine geri döndürebilir. Parite daha sonra 0,11 dolara düşebilir.

Theta Network (THETA)

Theta Network (THETA), son birkaç gündür 1 ila 1,55 dolar arasında dar bir aralıkta konsolide oluyor. Bir aralık içinde geçirilen zaman ne kadar uzun olursa, ondan kopuş o kadar güçlü olacaktır. Her iki hareketli ortalama da boğasal bir geçişi tamamlamanın eşiğinde ve RSI pozitif bölgede. Alıcılar fiyatı 1,55 doların üzerine çıkarırsa, yeni bir yükseliş hareketinin başlangıcını önerecektir. THETA/USDT çifti daha sonra 2,10 dolarlık formasyon hedefine yükselebilir. Bu varsayımın aksine, fiyat 1,55 dolardan düşerse, ayıların direnci agresif bir şekilde savunmaya devam ettiğini öne sürecektir. Bu, çifti birkaç gün daha aralıkta sıkışıp kalabilir.

4 saatlik grafik, fiyatın 1,55 dolardaki genel dirençten aşağı döndüğünü gösteriyor, ancak olumlu bir işaret, boğaların 20-EMA’yı savunmaya çalıştığıdır. Bu, duyarlılığın pozitife döndüğünü ve yatırımcıların düşüşleri satın aldığını gösteriyor. Fiyat mevcut seviyeden geri dönerse, boğalar tekrar 1,55 dolardaki genel engeli temizlemeye çalışacaklar. Eğer bunu başarabilirlerse, yeni bir yükseliş trendinin başlangıcını önerebilirler. Tersine, fiyat 20-EMA’nın altına düşerse, parite 50-SMA’ya düşebilir.

Listedeki son altcoin:
Helium (HNT)

Helium (HNT), boğalar ve ayılar arasındaki kararsızlığı gösteren simetrik bir üçgen desen oluşturmuştur. Fiyat, son birkaç gündür üçgenin direnç çizgisi ile 20 günlük EMA (10.50 dolar) arasında sıkışmış durumda. Bu, rallilerde satıştan diplerde satın almaya kadar duyarlılıkta bir değişiklik gösterdiği için olumlu bir işarettir. Alıcılar fiyatı kanalın direnç çizgisinin üzerine çıkarırsa, eğilimde potansiyel bir değişiklik olacağını gösterecektir. HNT / USDT çifti daha sonra 16.50 dolara ve daha sonra 18.50 dolarlık formasyon hedefine yükselebilir. Bu olumlu görüş, fiyatın düşmesi ve 20 günlük EMA’nın altına düşmesi durumunda kısa vadede geçersiz olabilir. Bu, üçgenin destek çizgisine olası bir düşüş için kapıları açabilir.

Boğalar, fiyatı 12 doların üzerinde tutmak için mücadele ediyor, bu da ayıların 12.50 ila 13.50 dolar arasındaki genel gider bölgesini şiddetle savunduğunu gösteriyor. Fiyat yükseliş trendi çizgisinin altına düşerse, kısa vadeli avantajı satıcılar lehine çevirebilir. Alternatif olarak, fiyat 20-EMA’dan geri dönerse, boğaların düşüşlerde satın aldığını gösterecektir. Boğalar daha sonra baş üstü bölgesini temizlemek için bir girişimde daha bulunacaklar. Başarılı olurlarsa, yeni bir yükselişin başlangıcını önerecektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir