Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.679
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.679
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

İşte Bitcoin İçin İzlemeniz Gereken Yeşil ve Kırmızı Sinyaller!

Geçtiğimiz Cumartesi 40.000 dolar desteğini kaybeden Bitcoin (BTC) üzerindeki satış baskısı sürüyor. Tekrar toparlanma fırsatı bulamadan 38.000 doların altına bile geriledi. Şimdilik fiyat son derece dalgalı seyrederken, gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etmemize yardımcı olabilecek bazı on-chain sinyallerine göz atalım.

Bitcoin (BTC) on-chain metrikleri

On-chain analisti Ali Martinez, Glassnode’dan gelen verileri kullanarak Bitcoin için bazı varlıklara göre ayarlanmış durgun fiyat hareketlerine dikkat çekiyor. Yakın tarihli analizlerinde Martinez, şunları paylaştı:

Entity-Adjusted DF verilerine göre, eski eller BTC harcama davranışlarını önemli ölçüde düşürdü. 250.000 veya daha düşük bir dinlenme değeri, BTC için sağlam bir geçmiş satın alma bölgesini gösterir. 6 Ocak’tan bu yana Bitcoin’in atıl değeri 250 binin altına düştü ve şu anda 228 binde duruyor.

Bitcoin’in toparlanma yolu ise basit olmayacak. Analiste göre 40.000 dolar ve daha fazlası için BTC’nin belirli kilit dirençleri aşması gerekiyor.

Aşağı yönlü riskler

Bitcoin balinalarının son davranışı, büyük bir düzeltmenin eşiğinde olabileceğimize işaret ediyor. Kripto analisti Ali Martinez, Santiment’ten gelen verilere atıfta bulunarak şunları söylüyor:

1 Şubat’tan bu yana, ağdaki 100 ila 100.000 BTC’ye sahip balinaların sayısı değişmedi. Bu varlıklı piyasa katılımcıları, mevcut fiyatlarla BTC satın almakla ilgilenmiyor gibi görünüyor ve bir fiyat indirimi bekliyor olabilirler.

Analistin teknik tablolara dayalı olarak Bitcoin (BTC) fiyat eğiliminde öngördüğü seviyeler şunları içeriyor:

Bitcoin, Tom DeMark’ın 33.5 bin dolar civarındaki kurulum trend çizgisine meydan okuyabilir veya 3 günlük grafikte 200MA civarında 37 bin dolardan destek arayabilir. BTC bu önemli destek bölgesinin üzerinde tutunamazsa, vadeli işlem piyasasında bir dizi tasfiye meydana gelebilir ve BTC’yi daha da aşağı çekebilir.

Birçok analist, son Bitcoin fiyat davranışına dayalı olarak ikinci “kripto kışı”nın başlangıcında olduğumuzu düşünüyor. Kripto borsası Huobi CEO’su, 2024’ün sonlarına veya 2025’in başlarına kadar bir Bitcoin boğa koşusunun olmayacağını belirtti. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız Du Jun’un analizlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir