Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.888
% 2.46
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.888
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

İşte Bitcoin, DOGE ve Bu 8 Altcoin İçin Yön Tayin Eden Tahminler!

Analist Rakesh Upadhyay’ın Bitcoin, ETH, BNB, ADA, Solana, XRP, LUNA, DOT, AVAX ve DOGE için güncel tahminleri coinmuhendisi.com’da. Bitcoin 40.000 dolar seviyesini korumak için mücadele ediyor, ancak birkaç analist kripto para birimlerinin önümüzdeki aylarda hisse senetlerinden ayrılabileceğini söylüyor. Bitcoin (BTC), Ukrayna krizi gölgesinde ABD hisse senedi piyasalarıyla birlikte 17 Şubat’ta satıldı. Boğalar kilit destek seviyelerini tutabilir mi? Öğrenmek için en iyi 10 kripto para biriminin tablolarını inceleyelim.

Bitcoin, ETH ve BNB için seviyeler

Aşağıda ayrıntılarını vereceğimiz analist görüşleri yalnızca tahminden ibaret olup her yatırımcının kendi araştırmasını yapması önemle tavsiye edilir.

BTC/USDT. Bitcoin, 17 Şubat’ta hareketli ortalamaların altına düştü ve ayıların pes etme havasında olmadığını ve rallilerde satış yaptığını gösterdi. Fiyat, boğaların savunması için önemli bir seviye olan 39.600 dolar civarında. Göreceli güç endeksi (RSI) negatif bölgeye kaydı ve 20 günlük üstel hareketli ortalama (EMA) (41.635 dolar) düşmeye başladı. Bu, ayıların üstünlüğü ele geçirmeye çalıştığını gösteriyor. 39.600 doların altında bir kırılma ve kapanış satış baskısını artırabilir ve BTC/USDT çifti 36.250 dolara düşebilir. Fiyat mevcut seviyeden geri dönerse, boğalar çifti tekrar hareketli ortalamaların üzerine itmeye çalışacak.

ETH/USDT. Ether (ETH), 16 Şubat’ta gelişen ters baş ve omuz formasyonunun boyun çizgisine yakın bir noktadan aşağı döndü. Bu, ayıların olası tersine çevirme kurulumunu geçersiz kılmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını gösteriyor. ETH/USDT çifti şimdi 2.652 dolardan güçlü desteğe düşebilir. Bu, boğaların savunması gereken önemli bir seviye çünkü bunun altında bir kırılma, kapıları 3.476 dolara daha aşağı yönlü bir şekilde açabilir. Bu varsayımın aksine, eğer fiyat mevcut seviyeden geri dönerse, boğalar fiyatı tekrar boyun çizgisinin üzerine itmeye ve sürdürmeye çalışacaklardır.

BNB/USDT. BNB, 16 Şubat’ta 50 günlük basit hareketli ortalamadan (SMA) (430 dolar) geri döndü ve 17 Şubat’ta 20 günlük EMA’nın (408 dolar) altına düştü. BNB/USDT çifti son birkaç gündür 390,50 dolar ile 445,40 dolar arasında konsolide oluyor. Orta noktanın hemen altındaki düz 20 günlük EMA ve RSI, arz ve talep arasında bir denge olduğunu gösteriyor. Fiyat kırılırsa ve 390.50 doların altında kalırsa, bu denge ayılar lehine dönecek. Bu, 357,40 dolara olası bir düşüş için kapıları açabilir.

XRP/USDT. Boğaların Ripple’ı (XRP) 0,85 doların üzerinde tutamaması, kısa vadeli traderlar tarafından kar rezervasyonuna yol açmış olabilir. Bu, fiyatı 0,75 dolardan güçlü desteğe indirdi. Alıcıların hareketli ortalamalar arasındaki bölgeyi savunması muhtemel. Fiyat bu destek bölgesinden sıçrarsa, XRP/USDT çifti 0,85 dolara yükselebilir. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma ve kapanış, dirence 0,91 dolardan meydan okuyabilir. Yavaş yavaş yükselen 20 günlük EMA ve orta noktaya yakın RSI, alıcılar için küçük bir avantaj sunuyor.

Cardano (ADA), son birkaç gündür 20 günlük EMA (1.09 dolar) ile psikolojik destek 1 $ arasında sıkışmış durumda. Bu dar aralıklı ticaretin, önümüzdeki birkaç gün içinde güçlü bir yönlü hareketle sonuçlanması muhtemeldir. Aşağı eğimli hareketli ortalamalar ve negatif bölgedeki RSI, en az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu gösteriyor. Ayılar batar ve fiyatı 1 doların altında tutarsa, ADA/USDT çifti düşüş trendine devam edebilir. Parite daha sonra 0,80 dolara ve daha sonra 0,68 dolara düşebilir.

SOL/USDT. Solana (SOL), 16 Şubat’ta 20 günlük EMA’dan (103 dolar) geri döndü ve ayılar şimdi fiyatı 90.72 dolardan küçük desteğin altına çekmeye çalışacak. Bu olursa, düşüş 80.83 dolardan güçlü desteğe kadar uzayabilir. Yavaş yavaş azalan 20 günlük EMA ve negatif bölgedeki RSI, ayıların üstün olduğunu gösteriyor. 80.83 doların altında bir kırılma ve kapanış, düşüş trendinin yeniden başlamasına işaret edebilir. SOL/USDT çifti daha sonra kanalın destek hattına düşebilir. Aksine, fiyat mevcut seviyenin üzerine çıkarsa, alıcılar pariteyi 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarmaya ve azalan kanalın direnç çizgisine meydan okumaya çalışacaklar.

AVAX/USDT. AVAX, 16 Şubat’ta düşüş trendi çizgisinin üzerinde kırıldı ve kapandı, ancak boğalar bu avantajı geliştiremedi. Ayıların yüksek seviyelerde güçlü satışları, fiyatı düşüş trendi çizgisinin altına çekti. Boğalar hareketli ortalamaları savunmaya çalışıyor. Fiyat mevcut seviyeden geri dönerse, alıcılar AVAX/USDT çiftini düşüş trendi çizgisinin ve 98.77$’ın üzerine çıkarmaya ve sürdürmeye çalışacaklar. Böyle bir hareket, 117.53 dolara bir ralli önerecek. Tersine, fiyat hareketli ortalamaların altına düşerse, yükseliş çizgisi test edilecektir. Bu desteğin altında bir kırılma ve kapanma, satışı hızlandırabilir ve parite 76.14 dolara ve ardından 65 dolara gerileyebilir.

LUNA ve DOGE için seviyeler

LUNA/USDT. Terra’nın LUNA tokeni, 15 Şubat’ta 20 günlük EMA’nın (55 dolar) üzerinde kırıldı ve kapandı, ancak boğalar daha yüksek seviyeleri sürdüremedi. Bu, fiyatı 20 günlük EMA’nın altına çeken kısa vadeli traderların satışını çekmiş olabilir. Her iki hareketli ortalama da aşağı eğimli ve RSI negatif bölgede, bu da ayıların üstün olduğunu gösteriyor. Satıcılar fiyatı 49 doların altına çekerse, LUNA/USDT çifti 43.44 dolardan güçlü desteğe düşebilir. Alıcıların bölgeyi 43.44 ile 37.50 dolar arasında agresif bir şekilde savunması bekleniyor.

DOGE/USDT. Dogecoin (DOGE), 16 Şubat’ta 50 günlük SMA’dan (0,15 dolar) geri döndü ve bu, ayıların bu dirence yönelik yardım mitinglerinde satış yaptığını gösteriyor. 0.13 dolarda küçük bir destek var. Fiyat bu seviyeden sıçrarsa, boğalar tekrar DOGE/USDT çiftini 50 günlük SMA’nın üzerine itmeye çalışacak. Başarılı olurlarsa, parite 0.17 dolardan genel dirence yükselebilir. 20 günlük EMA (0,14 dolar) ve negatif bölgedeki RSI, satıcılar için küçük bir avantaja işaret ediyor. Fiyat 0.13 doların altına düşerse parite, alıcıların düşüşü durdurmak için devreye gireceği 0.12 dolardaki güçlü desteğe düşebilir.

DOT/USDT. Polkadot (DOT), 17 Şubat’ta 20 günlük EMA’dan (19.82 dolar) geri döndü ve bu, duyarlılığın olumsuz olduğunu ve tüccarların genel direnç seviyelerini savunduklarını gösteriyor. Ayılar şimdi fiyatı 16.81 dolara çekmeye çalışacak ve bu da dikkat edilmesi gereken önemli bir destek. Fiyat bu seviyeden geri dönerse, boğalar tekrar DOT/USDT çiftini düşüş trendi çizgisinin üzerine çıkarmaya çalışacak. Başarılı olurlarsa parite 23.19 dolara yükselebilir. Alternatif olarak, ayılar fiyatı 16.81 doların altına çekerse, satış yoğunlaşabilir ve parite düşüşünü bir sonraki desteğe doğru 10.37 dolardan uzatabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir