Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.964
% 5.48
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.964
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

İşte Binance Piyasalarında Pik Yapan 14 Altcoin!

Kripto para piyasana dair verileri görselleştiren CryptoDiffer Twitter hesabı, Binance borsasında en çok aranan altcoin’leri paylaştı. Geçtiğimiz haftanın verilerine göre göz çarpan ilk nokta; Shiba Inu’nun (SHIB) ilk 5’deki kalıcı koltuğunu kaybetmesi oluyor. Lider kripto para birimi Bitcoin ise bu hafta 4.sırada. Binance Coin borsasının yerel token’i BNB ilk sıradaki konumunu haftalardır korurken, Cosmos (ATOM) ilk 15’e yerleşen en yeni altcoin projelerinden biri oluyor.

İşte Binance’in en popüler altcoin projeleri

Listenin ilk sıraları Binance Coin (BNB), Fantom (FTM) ve Polkadot (SHIB) yer alıyor. Piyasanın hacim devleri Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile ilk 5 isim tamamlanırken, bu hafta balinaların gözdesi Polygon (MATIC) altıncı sıraya yerleşti. Balina cüzdanlarındaki en büyük dolar pozisyonlarından biri olan Shiba Inu (SHIB) ise MATIC’i takip ediyor. Listenin ilerleyen sıralarına listeyle devam edelim:

  • Cosmos SDK’yı kullanan açık finans ve sorumlu bir veri ekonomisi için oluşturulmuş gizlilik odaklı bir katman 1 Blockchain’i Oasis Network (ROSE), bu hafta Binance arama listesinde sekizinci sıraya yerleşti.
  • Dokuzuncu sıradaki, Polkadot’un popüler parachain projelerinden Moonbeam (GLMR). Altcoin projesi bu hafta bir dizi önemli gelişmeyle gündeme geldi.
  • Listenin ilk 10’u popüler PoS Blockchain’i Cardano (ADA) ile tamamlanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir