Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.719
% 2.68
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.719
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

İstanbul Esenler Belediyesi Metaverse’e Adım Atıyor

İstanbul Esenler Belediyesi metaverse dünyasına adım atıyor. Esenli’de bundan sonra kültür-sanat etkinliklerinden halk günlerine, basın toplantılarından tapu işlemlerine kadar pek çok hizmetin metaverse üzerinden sunulması planlanıyor.

Uzun zamandır devam eden altyapı çalışmalarının sonuna gelen Esenler Belediyesi, başta kültür-sanat etkinlikleri olmak üzere birçok etkinliği metaverse’e taşıyacak. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun talimatıyla metaverse’e adım atan ilçe, bu konudaki çalışmalarına devam edecek.

Dijital Avatarlar Vatandaşa Yardımcı Olacak

Esenler halkı, belediyeye gelmeden dijital avatarlardan yardım alarak sorularına yanıt bulabilecek. Djital avatarlar sayesinde vergi, tapu ve diğer ödemeler rahatlıkla yapılabilecek.

Metaverse’te belediyeye ait pek çok hizmetle beraber aynı zamanda kültür sanat etkinliklerine ulaşma imkanı olacak. Bunun yanı sıra belediye, “Metaverse Akademisi” ile metaverse hakkında eğitim de verecek. Konuyla ilgili açıklama yapan belediye, şu ifadeleri kullandı:

“Dr. Ali Gemuhluoğlu (@aligemuhluoglu) ve Dr. Orhan Albayrak’ın (@OrAlbayrak) eğitmenliğini üstleneceği “Metaverse Akademisi”nin kayıtları devam ediyor! Detaylı bilgi ve kayıt için: 444 00 73 (Dahili: 6111)”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir