Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.025
% 1.45
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.025
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Internet Computer Tabanlı PokedStudio NFT’leri 172.000 Dolara Satıldı

PokedStudio, Entrepôt pazarında NFT olarak bir dizi Bot oluşturdu. Internet Computer (ICP), NFT satışına ev sahipliği yaptı. En pahalı MasterBot 3.000 ICP’ye satıldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

İngiltere merkezli şirket Pokedstudio, kısa süre önce Animal Bot, Battle Bot, Industrial Bot, Food Bot, Game Bot, Wild Bot, Dead Bot ve Master Bot olarak sınıflandırılan 10.000 benzersiz NFT bot tasarladı. 9 Kasım 2021’de Entrepôt pazarında piyasaya sürüldü.

PokedStudio NFT botları, fantastik robot illüstrasyonlarını içeriyor. Bu botlar, Proof-of-Work’ün savurgan enerji tüketimini kullanmayan NFT’ler olarak oluşturuldu. NFT’ler Entrepôt platformunda satışa çıktı. Entrepôt.app, Internet Computer blok zincirindeki ilk NFT pazarıdır. Entrepôt.app aracılığıyla alım satım yapmak için kişinin Stoic cüzdan adı verilen ICP cüzdanını platforma bağlaması gerekir. NFT’yi satın almak için satın al düğmesine basmak ve komutları takip etmek yeterlidir.

Internet Computer, herkesin akıllı sözleşme yöntemleriyle İnternet’te yazılım oluşturmasına veya içerik yayınlamasına izin veren bir sistemdir. Internet Computer’ın tokeni Internet Computer Protokolü’dür. (ICP)

Botlar, 10 Kasım’da 300 ICP’den, 3.000 ICP’ye (yaklaşık 172.140 dolar) kadar değişen fiyatlara satıldı. Bot NFT’leri, Pokedstudio’nun meta veriye ilk girişi oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir