Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.485
% 0.14
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.485
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

İnceleme: WAX Tabanlı 5 Metaverse Coin İle Tanışın!

WAX blockchaini, Metaverse coin projeleri için en popüler platformlardan biri. Kriptodaki en popüler NFT oyunu olan Alien Worlds’e sahip ve WAX‘ın blockchain tasarımı, yüksek miktarda işlem gerektiren uygulamaları barındırmayı kolaylaştırıyor. coinmuhendisi.com olarak bu makalede en düşükten en yükseğe doğru WAX blockchaini üzerine inşa edilmiş en popüler beş Metaverse coin projesini incelemekteyiz.

En popüler 5 metaverse coin

5. Office Land (OCOIN). Kasım 2021’de piyasaya sürülen Office Land, kullanıcıların iş kurmasına, personel toplamasına ve bunları kripto para kazanmak için kullanmasına olanak tanıyan bir metaverse oyunu. Office Land NFT, kullanıcıların kendi NFT tabanlı işlerini oluşturmalarına ve pasif bir gelir elde etmelerine olanak tanır. Office Land, platformda yerel para birimi olarak kullanılan ve Office Land‘de işletmeleri olan kullanıcılara verilen OCOIN adlı metaverse kripto parasına sahiptir. Oyun, kullanıcıların WAX bulut cüzdanlarına bağlanarak kontrol etmeleri için kullanılabilir. Oynamaya başlamak için kullanıcıların personel satın alması gerekir. Personel satın almak için en erişilebilir yer AtomicHub NFT pazar yeri ve officelandio koleksiyonunu aramaktır.

4. BlockchainRPG (GOLD). Kasım 2021’de piyasaya sürülen BlockchainRPG, Aurum’un kurgusal topraklarında geçen bir Metaverse dijital öğesidir. Oyun, canavarları avlamak, kaynak kazanmak, daha iyi araçlar yapmak ve diğerlerine karşı rekabet etmek etrafında dönüyor. Oyun, kullanıcıların BlockchainRPG ekosistemine katılmak için GOLD ​​ve nadir NFT’ler kazanabilecekleri bir play to earn modeli sunuyor. BlockchainRPG, Unity ile oluşturulmuştur ve kullanıcılar şu anda WAX bulut cüzdanlarıyla oturum açarak Açık Beta’larını kontrol edebilirler. Oyuncular, herhangi bir eşya satın almadan bile anında canavar avına başlayabilirler. Bununla birlikte, kullanıcılar Alcor borsasından GOLD tokenini satın alırlarsa kurulumlarını yükseltebilir ve avları için daha yüksek ödüller kazanabilirler.

Alien Worlds ve PGL de listede

3. Prospectors (PGL). Aralık 2019’da WAX’ta piyasaya sürülen Prospectors, bu listedeki en uzun süredir devam eden Metaverse kripto oyunudur. Başlangıçta EOS blockchaini üzerine kurulmuş olan Prospectors, yüksek işlem hacmi ve düşük ücretleri nedeniyle WAX ​​blockchainine geçti. Prospectors, devasa bir çok oyunculu çevrimiçi gerçek zamanlı ekonomik strateji oyunudur. Oyunun amacı, işler yaparak ve kaynaklar kazanarak servetinizi büyütmektir. Oyuncular, her biri çeşitli işler yapan ve Prospectors Gold (PGL) tokenleri kazanan üç karakterle başlar.

2. Farmers World. Haziran 2021’de piyasaya sürülen Farmers World, ilk NFT tabanlı çiftçilik oyunudur. WAX blockchainindeki en popüler ikinci oyundur ve boşta kalan çiftçilik oyunlarının hayranları için en iyi seçimdir. Oynamaya başlamak için kullanıcıların AtomicHub’daki resmi Farmers World koleksiyonundan bir NFT aracı satın almaları gerekir. Yeni oyuncular için bir Balta ve bir olta önerilir ve kabaca 6 dolar ve 81 dolar tutarındadır. Kullanıcılar bir araç satın aldıktan sonra Farmers World Gold için madenciliğe başlayabilirler. Oyuncular, madenciliği yapmak yerine tokenleri satın almayı tercih ederlerse, Alcor pazarında herhangi bir token alabilir veya satabilirler.

1. Alien Worlds (TLM). Aralık 2020’de piyasaya çıkan bir oyun Alien Worlds. Oyun, AtomicHub’da kullanıcıların çeşitli gezegenlerde Trillium madenciliği yapmalarını sağlayan bir NFT koleksiyonuna sahiptir. Alien Worlds, kullanıcıların platformunda Trillium kazanmaları için iki ana yol sunar. Kullanıcılar, NFT araçlarıyla Trillium madenciliği yapmayı veya TLM’lerini Binance Smart Chain’e yatırmayı seçebilir ve bu şekilde ödüller ve nadir NFT’ler kazanabilir. TLM açık piyasada işlem görür ve Binance, KuCoin, FTX, Bittrex ve daha fazlası gibi çoğu büyük borsadan satın alabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir