Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.229
% 4.08
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.229
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

İnceleme: En Çok Sahibi Olan 5 Metaverse Coin ile Tanışın!

Aralarından seçim yapabileceğiniz Metaverse coin bulmak ve hangi projelerin uzun vadeli potansiyel için arkalarında gerçek topluluk desteği olduğunu anlamak zor olabilir. coinmuhendisi.com olarak en çok sahip olunan 5 metaverse coin projesini inceliyoruz.

5 Metaverse coin projesi

5. ALICE. Tokenini Mart 2021’de piyasaya süren My Neighbor Alice, şu anda geliştirme aşamasında ve 2022 baharında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Chromia’da en çok beklenen oyunlardan biri olan Alice, oyun lansmanından önce 48 binin üzerinde kullanıcı ve 176 binin üzerinde Twitter takipçisi ile yüksek topluluk desteğine sahip.

4. Alien Worlds Trillium (TLM). Aralık 2020’de piyasaya sürülen Alien Worlds, WAX ve BSC blockchainleriyle entegre edilmiş, oynayarak kazanılan bir NFT madencilik oyunu. Alien Worlds ile kâr elde etmenin en iyi yollarından biri, uzay aracı kiralamak ve görevlere devam etmektir. Görevin uzunluğuna bağlı olarak, oyuncular her uzay aracı için TLM ve nadir bir NFT ile ödüllendirilir.

3. Sandbox (SAND). 96K. Ağustos 2020’de piyasaya sürüldü, Sandbox şu anda piyasadaki en hiper Metaverse kripto paralarından biri. Sandbox birden fazla MMO ve RPG özelliğini bünyesinde barındırarak, kullanıcıların karakterlerini beğenilerine göre özelleştirmelerine ve oluşturmalarına olanak tanıyor.

2. SLP. 140K. Temmuz 2020’de piyasaya sürülen Smooth Love Potion ve ERC-20, piyasadaki en popüler ve en değerli Metaverse kripto oyunlarından biri olan Axie Infinity platformuna yardımcı program tokeni. Axie Infinity, Ethereum blockchaini üzerine inşa edilmiş, pokemondan ilham alan bir evren.

1. Decentraland (MANA). 198K. Decentraland, piyasadaki en uzun süredir devam eden 3D Metaverse projesi olduğu için MANA’nın bu listenin başında gelmesi şaşırtıcı değil. Decentraland, Unity ile oluşturulmuş bir tarayıcı içi deneyime sahiptir. Kullanıcılar, Arazi satın alabilir ve platformda çeşitli oyna-kazan etkinliklerine katılabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir