Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.067
% 0.44
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.067
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

İmpossible Finance Nedir?

İmpossible Finance, Eski Adı StableX, Dünya için radikal olarak daha iyi finans inşa etmeyi ve DeFi aracılığıyla kapsayıcı finansal araç görevi görmektedir.

Kapsayıcı finansal araçlar yaratan bir DeFi platformu olan Impossible Finance (IF), 125’in üzerinde kurumsal ve bireysel yatırımcıdan 7 milyon doların üzerinde para toplayarak, kapsamlı bir DeFi inkübatörü ve takas platformu olan oldukça genç bir projedir.

İmpossible Finance, herşeyden önce yalnızca kurumlara ve belirli kişilere sunulan finansal ürünlere herkese aynı erişimi sağlamak için merkezi olmayan finansal protokoller kullanır.

İmpossible Finance, daha önce yalnızca kurumlara ve belirli kişilere sunulan finansal ürünlere herkese aynı erişimi sağlamak için merkezi olmayan finansal protokoller kullanır.

İmpossible Finance’yi bu kadar önemli yapan nedir?

  • Takas Sistemi: Karmaşık bir arayüz yerine A tokeniniz var ve B’yi mi istiyorsunuz? Seçin, tıklayın, onaylayın. Bu şekilde diğer muadil ekosistemlerine göre çok daha basit bir arayüzü vardır.
  • Likidite Ekleme: Token sayısınca A ve B ekleyerek ücret kazanın. Aralarında takas yapan herkes size bir ücret ödeyecektir. Bu şekilde kazanç sağlanır.
  • Stake To Get Rewards: Kazançları IF token ödülleri ile güçlendirmek için likidite (stake) kanıtı göstererek avantaj elde edilir.

Güvenlik:

Güvenliğin her şeyden önemlidir. İmpossible Finance katmanlı güvenlik sistemlerinden çoklu denetimlere kadar, güvenliğinizi sağlamak için mümkün olan tüm teknolojilerini kullanıyor.

Likidite:

İmpossible Finance, minimum kayma ile emirlerinizi her zaman zahmetsizce yerine getirebilmenize olanak tanıyan bir sistem algoritmasına sahiptir. Bu, en derin likidite havuzlarını oluşturmamız anlamına geliyor.

Hız:

İmpossible, en az bekleme süresi harcamanızı sağlamak için sınıfının en iyisi teknoloji yığınlarını ve akıllı yönlendirmeyi kullanır.

Düşük Ücretler:

Kapsayıcılık, erişilebilirlik anlamına gelir ve bu da düşük ekonomik engeller, yani düşük ücretler anlamına gelir. Verimli akıllı sözleşmeler kullanarak bunu gerçekleştirmekteler.

📌İmpossible Finance’yi özel kılan bir diğer etken ise 2021 – 2022 hedefleri arasında çapraz varlık/zincir/cüzdan takasları, likidite ve stake getirmeyi Planlıyorlar

İmpossible Finance’ye sağlanan yatırımlar ve destekler

Impossible Finance; Yazımıza başlarken bahsettiğimiz 125’in üzerinde kurumsal ve bireysel yatırımcıdan 7 milyon doların üzerinde para toplayan İmpossible Finance’ye yatırım yapan bir kaç önde gelen büyük isimlerden olan True Ventures, CMS Holdings, Hashed, Alameda Research, Genesis Block Ventures, Emniscap ve daha fazlası dahil olmak üzere kripto endüstrisindeki birkaç büyük isimden son finansman turunda 7 milyon dolar topladı .

Etkinliğe özel yatırımcılar Kain Warwick & Jordan Momtazi (Synthetix), Bette Chen & Ruitao Su (Acala), Bobby Ong & TM Lee (Coingecko), Larry Cermak (The Block), Calvin Liu (Compound), Naiwal (Matik) ve Sandeep de katıldı. Ş

Şimdiye kadar bu iddialı hedef, Sino Global Capitol , IOSG , Divergence , GBV , mgnr.io, Lemniscap , Primitive , Incuba Alpha , BR Capital , Coin98, The LAO , Maple Leaf Capital gibi 125’ten fazla kurumsal ve melek yatırımcıyı kendine çekti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir