Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.115
% 1.17
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.115
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

İflasın Eşiğindeki Zipmex Yatırım Alıyor

Zipmex

İflastan kaçınmak isteyen kripto para borsası Zipmex‘in, risk sermayesi fonu tarafından satın alınacağı bildirildi.

Zipmex, geçtiğimiz Temmuz ayında iflas başvurusunda bulunmuştu. Ardından Singapur Yüksek Mahkemesi kripto para borsasına üç aydan fazla alacaklı koruması verdi. Kurtarma planlarını sürdüren şirket, yeni bir adım atarak toplantı talebinde bulundu. Tüm varlıkları için alacaklı korumasını gelecek yılın Nisan ayına kadar güvence altına alan borsa için yolun sonunda ışık olabilir.

Zipmex 100 Milyon Dolarlık Yatırım Alacak

Zor durumdaki kripto para borsası Zipmex, bir risk sermayesi fonu tarafından yaklaşık 100 milyon dolarlık kripto ve nakit karşılığında satın alınmaya hazırlanıyor.

Bloomberg’te yer alan habere göre, konuya yakın bir kişi, Thoresen Thai Agencies Pcl’nin yan kuruluşu olan V Ventures‘ın 30 milyon dolar nakit ve geri kalanını kripto teklif etiğini söyledi. Cuma günü Singapur’da yapılan ve alıcının kimliğini açıklamayan bir mahkeme duruşmasına göre, anlaşma koşullarını detaylandıran bir hisse satış sözleşmesi sunuldu.

Zipmex‘in yaklaşık yüzde 90’ını satın alacağını söyleyen kişi, alıcı hakkındaki bilgiler kamuya açık olmadığı için isminin açıklanmasını istemedi. Mahkeme duruşmasına göre, anlaşmadan elde edilen para, Zipmex müşterilerinin donmuş cüzdanlarının kilidini Nisan ayı başına kadar kademeli olarak açmak için kullanılacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir