Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.465
% 4.33
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.465
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

iExec Nedir? RLC Ne İşe Yarar?

iExec nedir? iExec (RLC) Coin merkeziyetsiz, Blockchain tabanlı ve iExec RLC platformuna ait yerel bir token’dır. bulut bilişim teknoloji kaynakları odaklı ve ticaretini kolaylaştıran bir yardımcı ERC-20 token’ıdır.

iExec nedir?

Projenin amacı, bulut teknolojisini kullanarak merkeziyetsiz bir şekilde hesaplamaları ağdaki bilgisayarlar ile paylaşmaktır. D’App’ler oluştukça popülaritesi artan bir projedir. Bulut teknolojisine yani merkeziyetiz bilişime odaklanan bir platformdur. Aslında bilgi işlem sağlayıcısı konumundadır.

Bu yazının yazıldığı 7 Mart tarihi itibariyle 1 RLC Coin fiyatı 25.08 TL’dir. Güncel dolar kuru ile 1.75 dolara denk gelmektedir.Son 24 saatte fiyatı %1.77 yükselmiştir. Piyasalarda dolaşımdaki arz miktarı  80.070.793 RLC Coin iken maksimum arz miktarı ise bilinmemektedir. iExec (RLC) Coin, CoinMarketCap kripto para piyasasında 292.sırada bulunmaktadır. Ayrıca toplam piyasa değeri ise 2.006.437.848 Türk Lirasıdır.

Avantajları ve Dezavantajları

RLC Coin’in bazı avantajları şunlardır:

  • Amerika’nın ve dünyanın sayılı şirketlerinden olan IBM, SGX yani donanım tabanlı bellek şifreleme hizmet projesi için iExec RLC ile anlaştı. IBM’nin yanı sıra birçok tanıdık teknoloji firması da projeye yatırım yapmıştır.
  • Sadece kurumsal değil bireysel kullanıcılarına da bulut bilişim altyapısı olanağı sağlamaktadır.
  • Popüler, güvenilir ve işlem hacimi yüksek borsalarda sergilendiği için yatırımcı kitlesi de diğer rakiplerine göre oldukça geniştir. 

RLC Coin’in bazı dezavantajları şunlardır:

  • Volatilite riski yüksek olduğundan dolayı sık sık çok sert fiyat iniş ve çıkışlar yaşayabilir.

iExec nedir? RLC Coin’e Nasıl Sahip Olunur?

RLC Coin Binance, Mangala Exchange, Huobi Global, Hotcoin Global ve Upbit gibi güvenilir, popüler ve işlem hacmi geniş borsalarda listelenmektedir. Öncelikle, yukarıda belirtilen RLC Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz. Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz.

Kimlik doğrulama işlemi adımlarını eksiksiz bir şekilde tamamlayınız. Ardından, hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamladıktan sonra borsanın para yatırma sekmesinden sizin için uygun olan yöntem ile para transferi gerçekleştiriniz. Son adımda ise, RLC Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek kolayca RLC Coin sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir